Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Tablet en iPad houders RAM Mount

Emounting.nl heeft een complete lijn bevestiging mogelijkheden voor uw iPad of tablet in de auto, boot, op de motor of fiets. Naast losse RAM parts ook complete sets.

Tablet en iPad houders RAM Mount

Wanneer u onderweg gebruik maakt van uw tablet is het belangrijk dat u dit op een veilige en verantwoorde manier doet. Niet alleen vanwege de hoge boetes die er staan op inadequaat gebruik van elektronica in het verkeer, maar ook voor het waarborgen van uw veiligheid en die van andere weggebruikers. Standaard smartphone houders zijn voor de meeste tablets te klein en kunnen vaak het gewicht van een tablet ook niet dragen. Dat vraagt dus om een kwalitatief hoogwaardige tablethouder en een robuust bevestigingssysteem. Maar hoe kiest u nu de juiste oplossing? U zult, zeker wanneer u veel gebruik maakt van uw tablet, ongetwijfeld de nodige eisen stellen. Aan de bescherming van het toestel, maar ook aan de bevestiging ervan in of op uw voertuig. En dan is er nog het aspect van gebruiksgemak. Emounting specialiseert zich al sinds 2012 in elektronica bevestiging en biedt voor elke tablet en elk voertuig de perfecte tablet houder. Neem op uw gemak een kijkje in ons aanbod en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Soorten tablet houders
Emounting biedt een bijzonder uitgebreid assortiment met houders, mounts en complete sets op basis van de tablet die u wilt bevestigen. Het maakt niet uit of u nu gebruik maakt van een iPad, een Samsung Galaxy TAB, een Google Nexus, een Zebra tablet of een ander merk, we hebben voor elk merk en model tablet een passende oplossing. Wij bieden tablet keuze sets van onder andere RAM Mount, Brodit, iBolt en Tablet-EX-Gear; stuk voor stuk betrouwbare merken die garant staan voor kwalitatief hoogwaardige producten, een degelijke bevestiging en een optimaal gebruiksgemak.

Er zijn verschillende soorten tablet houders verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan:

  • Slide-in houders: Slide-in houders, ook wel form-fit houders genoemd, zijn geschikt voor tablets zonder case. Ze sluiten nauw aan en bieden een perfecte pasvorm. Het feit dat slide-in houder speciaal ontworpen zijn voor een specifiek merk en type tablet betekent wel dat u de houder wellicht niet meer kunt gebruiken wanneer u te zijner tijd een ander type of formaat tablet wilt aanschaffen.
  • Klemhouders: Wanneer u behoefte heeft aan wat meer flexibiliteit met betrekking tot het type en/of formaat tablet dat in de houder past, dan kunt u een klemhouder overwegen. De meeste van dit soort tablet houders zijn universeel en geschikt voor de meeste tablet formaten, zowel met als zonder case.
  • X-Grip houders: Ook X-Grip houders kunnen voor meerdere merken en tablet formaten gebruikt worden en zijn daarom een duurzame keuze. Deze veerhouders zijn uitgerust met uitrekbare X-Grip armen, welke een perfecte pasvorm bieden voor elke tablet. Met of zonder case.

Naast de tablethouder zelf heeft u natuurlijk ook een passend bevestigingssysteem nodig. Afhankelijk van het voertuig zijn er op dit gebied verschillende mogelijkheden. Voor in de auto kunt u kiezen voor bevestiging aan het dashboard, de voorruit, het zijraam, de middenconsole of de stoel. Op de motor of bromfiets kunt u bijvoorbeeld bevestiging aan de spiegel of stang overwegen.

Tip: Neem meteen even een kijkje bij onze tablet accessoires!

Zelf uw ideale tablethouder & mount samenstellen
Mensen die intensief gebruik maken van hun tablet stellen doorgaans hogere eisen aan een tablet houder. Daarom biedt Emounting u tevens de mogelijkheid om zelf uw tablet houder en mounting systeem samen te stellen met behulp van RAM Mounts. U kunt dan losse RAM onderdelen bestellen om de beste oplossing voor uw specifieke toepassing te realiseren. Goed om te weten is dat u met RAM Mounts ook allerlei opties heeft om uw tablet onderweg (draadloos) op te laden, alsmede om het apparaat van een waterdichte bescherming te voorzien.

Bekijk onze uitleg over zelfbouw met RAM Mounts

Een tablet houder online bestellen
Heeft u een van onze kant-en-klare tablethouders op het oog maar twijfelt u nog of deze wel geschikt is voor uw tablet? Neem dan gerust even contact met ons op. Ook als u hulp nodig heeft bij het samenstellen van een tablet houder met RAM onderdelen zijn wij u graag van dienst. Heeft u eenmaal uw keuze gemaakt, dan kunt u direct online bestellen. Al onze tablethouders zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor u uw bestelling snel in huis heeft. Bovendien bent u bij Emounting altijd verzekerd van een gratis verzending en retour.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box