Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Rolstoel Houder sets

Emounting.nl heeft een complete lijn bevestiging mogelijkheden voor uw netbook, laptop, iPad, tablet of smartphone in de rolstoel of andere zorg hulpmiddelen en medische toepassingen. Naast losse RAM parts ook complete sets.

Filters

Op zoek naar een oplossing om uw electronica te bevestigen aan een rolstoel? Emounting.nl biedt een complete lijn met bevestigingsmogelijkheden aanvoor uw netbook, laptop, iPad, tablet of smartphone in of aan rolstoelen of andere zorghulpmiddelen (bijv scootmobiel) en medische toepassingen. Op deze pagina vindt u complete sets die u eenvoudig aan uw rolstoel bevestigt.

Naar de producten

Soorten houders voor rolstoelen

In ons assortiment vindt u diverse houdersets voor de rolstoel. Hiermee bevestigt u eenvoudig uw apparatuur stevig vast. Elke set bestaat uit een basisstuk, een verbindingstuk en een houder.

De basisstuk wordt bevestigd aan de rolstoel, de houder is bedoeld voor het apparaat dat u wilt gebruiken. Het verbindingsstuk is bedoeld om de twee delen aan elkaar te bevestigen en het apparaat zo te positioneren dat u makkelijk deze kunt bedienen.

Ons uitgebreide assortiment houders voor rolstoelen bestaat uit RAM Mount stangmontage sets, zuignapsets, stangklemmen en schroefklemmen voor allerlei soorten apparaten. Ook voor cup holders kunt u bij ons terecht.

Heeft u specifieke wensen op het gebied van houders voor rolstoelen, laat het ons dan gerust weten. U kunt ons een e-mail sturen, het liefst met een foto van de plaats waar de houder moet komen. RAM Mounts voor rolstoelen en andere zorghulpmiddelen kennen tal van bevestigingsmogelijkheden. Ook bevestiging aan dikke en vierkante stangen en buizen behoort tot de mogelijkheden.

RAM Mounts voor rolstoelen online bestellen

Neem op uw gemak een kijkje in ons uitgebreide aanbod en bestel uw houders voor rolstoelen in de online shop van Emounting.nl! Ons assortiment bestaat uit meer dan 1000 producten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt.

Behalve houders en RAM Mounts voor rolstoelen leveren wij ook RAM Mounts voor tractors, houders voor muziekinstrumenten en nog veel meer. Neem een kijkje in het uitgebreide aanbod!


RAM Mounts Rolstoel Mounts Catalogus (webversie)

Onze rolstoelhoudersets

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box