Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Zebra handhelds en scanners

Houders van RAM Mounts en Brodit voor Zebra handhelds en scanners

Zebra handhelds en scanners

RAM® Mounts biedt een breed scala aan robuuste montageoplossingen voor Zebra mobiele computers en barcodescanners. Door gebruik te maken van ons nauwsluitende houder ontwerp, was het nog nooit zo eenvoudig om uw apparaat te beveiligen waar u maar wilt. De veelzijdigheid van
Met RAM®-systemen kunt u uw apparaat efficiënt verplaatsen tussen uw auto, bureau, vorkheftruck en nog veel meer. Bijna oneindig mogelijk maken verstelbaarheid en trillingsdemping, het RAM® dubbele kogel- en klemarm systeem biedt maximale veelzijdigheid en helpt om verleng de levensduur van deze apparaten.

 

Verschillende soorten scannerpistolen hebben verschillende soorten montage nodig oplossingen. De RAM® Quick-Draw™ en de RAM®Power-Grip™ hebben we effectief voorzien van houders die een grote verscheidenheid aan scannerpistolen van verschillende vormen en maten. Alle RAM® Mounts Compatible™ scannerpistoolhouders hebben doordachte ontwerpkeuzes zoals als elastomere vinnen die de scanner op zijn plaats, maar zijn gemakkelijk te verwijderen als u snel werkt.

Bekijk de uitgebreide ZEBRA catalogus met alle RAM Mounts houders en bevestigingen.


Zebra TC-70
Zebra TC-72
Zebra TC-75
Zebra TC-77
Zebra TC-51
Zebra TC-52
Zebra TC-56
Zebra TC-57
Zebra MC3200
Zebra MC9200
Zebra MC9300
Zebra MT2000
Zebra TC8000/8300
Zebra 3600 Series
Zebra DS8100 Series
Zebra EC30, EC50 & EC55

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box