Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Camera houder boot

Emounting.nl heeft een complete lijn bevestiging mogelijkheden voor uw camera of GOPRO op of in de boot (Marine Quality). Naast losse RAM parts ook complete sets.

Filters

Emounting.nl biedt u een complete lijn met bevestigingsmogelijkheden voor uw camera of GoPro op of in de boot. Behalve losse RAM onderdelen treft u ook complete sets aan in ons assortiment.

Soorten camera houders voor de boot

Wij bieden u een ruim aanbod met verschillende soorten camera houders voor uw boot. Zo kunt u kiezen voor flexibele statieven, vaste B-klemhouders, zelfklevende mounts, raamklemmen, Tough-Clamp knijpklem sets, speciale GoPro magneet sets en nog veel meer. Al onze bevestigingsproducten voor de boot zijn uiteraard van Marine Quality, zoals u dat van ons gewend bent. Mocht u behoefte hebben aan een deskundig advies met betrekking tot de aanschaf van een camera houder boot, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Een camera houder boot online bestellen

Emounting.nl is gespecialiseerd in de bevestiging en beveiliging van elektronica en biedt u een ruim assortiment van 1.000 kwalitatief hoogwaardige producten. Heeft u een geschikte camera houder boot gevonden, dan kunt u deze heel eenvoudig bestellen via onze online shop. Behalve voor een camera houder boot kunt u ook bij ons terecht voor een smartphone houder voor de boot of een tablet houder voor de boot.Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box