Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Smartphone Motor Vibration Dampener - Trillingsdemper - Camera stabilisator

Dempt trillingen: Vermindert trillingskracht en -snelheid om de interne onderdelen van uw telefoon te beschermen.

Filters

Het trillingsniveau van sommige motorfietsen kan de beeldstabilisatie op nieuwe smartphones beïnvloeden. Een Vibration Dampener (Camera stabilisator) zorgt ervoor dat je je smartphone vol vertrouwen op elke motor kunt monteren.

Gebruik een ANTI VIBRATION MODULE om een verdere reductie van trillingen in de verschillende frequentiebereiken te krijgen. De ontwikkeling van dit nieuwe product is een reactie op de complexiteit van nieuwere smartphone modellen, waarin in toenemende mate gevoeligere componenten de bouwstenen vormen van de camerasystemen.

Anti-trillings adapters zijn case merk en montage specifiek. We kunnen de volgende merken leveren:

SP-Connect
Quad Lock
Rokform

Artikel van Apple

Blootstelling aan trillingen, zoals die worden gegenereerd door krachtige motorfietsmotoren, kan van invloed zijn op iPhone-camera's

Blootstelling van uw iPhone aan trillingen met hoge amplitude binnen bepaalde frequentiebereiken, met name die gegenereerd door krachtige motorfietsmotoren, kan de prestaties van het camerasysteem verminderen.

De OIS en closed-loop AF-systemen in iPhone zijn ontworpen voor duurzaamheid. Echter, zoals het geval is met veel consumentenelektronica met systemen zoals OIS, kan langdurige directe blootstelling aan trillingen met hoge amplitude binnen bepaalde frequentiebereiken de prestaties van deze systemen verminderen en leiden tot een verminderde beeldkwaliteit voor foto's en video's. Het wordt aanbevolen om te voorkomen dat uw iPhone wordt blootgesteld aan langdurige trillingen met hoge amplitude.

Motormotoren met hoog vermogen of grote volumes genereren intense trillingen met hoge amplitude, die via het chassis en het stuur worden overgebracht. Het wordt niet aanbevolen om uw iPhone te bevestigen aan motorfietsen met krachtige motoren of motoren met een hoog volume vanwege de amplitude van de trillingen in bepaalde frequentiebereiken die ze genereren. Het bevestigen van uw iPhone aan voertuigen met kleine volumes of elektrische motoren, zoals bromfietsen en scooters, kan leiden tot trillingen met relatief lagere amplitude, maar als u dat doet, wordt een trillingsdempende houder aanbevolen om het risico op schade aan uw iPhone en zijn onderdelen te verminderen. OIS- en AF-systemen. Het wordt ook aanbevolen om regelmatig gebruik gedurende langere perioden te vermijden om het risico op schade verder te verminderen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box