Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Lowrance montage

RAM Mount montage voor Lowrance Elite, HDS, LCX, Mark kaartplotters en Fishfinders.

Filters

Bent u in het bezit van een Lowrance Fish Finder? Bij Emounting kunt u terecht voor een geschikte houder om uw Fishfinder van Lowrance op een veilige en gebruiksvriendelijke manier op uw boot te bevestigen. Bekijk ons uitgebreide aanbod en bestel direct online!

Soorten Lowrance Fish Finder producten

Als de Nr. 1 op het gebied van elektronica bevestiging biedt Emounting een ruim assortiment met fishfinder houders voor de boot. Daar zitten vanzelfsprekend ook Lowrance Fish Finder houders bij!

U heeft de keuze uit diverse bevestigingsmogelijkheden van het merk RAM Mounts, welke geschikt zijn voor onder andere Lowrance Elite, HDS, LCX, Mark kaartplotters en Fishfinders.

Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijk het juiste montage systeem voor uw Lowrance Fish Finder kunt vinden, hebben we alle producten voorzien van een uitgebreide productomschrijving inclusief specificaties. Wilt u uw Lowrance Fish Finder bevestigen met een kogelmontage systeem, dan is het raadzaam om goed te kijken naar de draagkracht indicatie:

  • Maat B (1 inch kogel) is geschikt voor systemen tot 2.25kg
  • Maat C (1.5 inch kogel) is geschikt voor systemen tot 4.5kg
  • Maat D (2.25 inch kogel) is geschikt voor systemen tot 6.75kg

Weet u niet welke RAM Mount set geschikt is voor uw specifieke type Fishfinder en boot, dan kunt u de RAM Mount compatibility lijst raadplegen.

Fishfinder Lowrance online bestellen

Heeft u al een geschikte Fishfinder Lowrance houder gevonden in ons assortiment, dan kunt u deze eenvoudig online bestellen. Betalen doet u in een beveiligde omgeving, gewoon via de betaalmethode van uw voorkeur. Bovendien wordt uw bestelling altijd geheel gratis verzonden! Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u altijd even contact opnemen met de klantenservice van Emounting. Wij beschikken over alle kennis en expertise om u van een gedegen advies te voorzien over de aankoop van een Lowrance Fish Finder houder.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box