Terug

 • Nr. 1 in electronica bevestiging
 • Persoonlijk advies
 • Altijd gratis verzending

Emounting zakelijke klanten

Welkom bij emounting.nl, dé bestemming voor hoogwaardige montage-oplossingen en accessoires die perfect aansluiten op uw zakelijke behoeften. Onze missie is om betrouwbare, duurzame, en veelzijdige oplossingen te bieden voor het monteren van elektronica, apparatuur en accessoires in uw professionele omgeving.

Aanmelden zakelijk klantaccount

Wil je een zakelijk account openen bij ons en profiteren van de voordelen? 
Vul dan onderstaand formulier in en wij openen zo spoedig mogelijk een zakelijk account voor jouw bedrijf!
[powr-form-builder id="d7a23470_1707407806"]

Efficiëntie, veiligheid en kwaliteit met Onze Houders

Tablets, smartphones en laptops spelen een cruciale rol in tal van bedrijfsactiviteiten. Het correct monteren en bedienen van deze elektronische apparaten is van essentieel belang. Onze producten zijn geschikt voor diverse toepassingen en voertuigen, en kunnen de efficiëntie, veiligheid en het gemak voor uw personeel verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan tablet- en smartphonehouders voor auto's, bestelbussen, vrachtwagens en heftrucks, evenals oplossingen voor de hulpdiensten, industriële en agrarische sector.

Dé bevestiging Specialist Sinds 2012 

Als specialist in montage-oplossingen bieden wij een breed scala aan producten van gerenommeerde merken, waaronder het wereldwijd bekende RAM Mounts. RAM Mounts staat garant voor ongeëvenaarde kwaliteit en innovatieve ontwerpen, en is de favoriete keuze van professionals en avonturiers, omdat u kunt vertrouwen op een veilige en stabiele montage, ongeacht de omstandigheden. RAM Mounts ons hoofdmerk met meer dan 1600 producten op voorraad en ruim 12 jaar ervaring zijn wij dé expert op het gebied van RAM Mounts en bieden de meest uitgebreide selectie montage-oplossingen van dit gerenommeerde merk.    

Verkopen jullie ook andere merken?

Ja, bij emounting gaan we echter verder dan alleen RAM Mounts. We zijn er trots op dat we een uitgebreide selectie montage-oplossingen van WEL 24 andere A-merken, zoals Brodit, Havis, iBoltAndres, QuadLock, Rokform, Scosche en Lampa. Elk van deze merken excelleert in zijn vakgebied en voldoet aan de hoogste prestatienormen.

Of u nu montage-oplossingen zoekt voor voertuigen, de industrie, boten, luchtvaart of andere professionele toepassingen, emounting heeft de perfecte oplossing voor uw zakelijke behoeften. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke uitdagingen en eisen heeft, en ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de ideale oplossingen die aan al uw verwachtingen voldoen.

Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment, neem contact op met onze deskundige medewerkers voor persoonlijk advies, en ervaar de emounting-belofte van kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Samen zorgen we ervoor dat uw zakelijke montagebehoeften worden vervuld op een manier die de productiviteit en efficiëntie van uw organisatie verbetert.

Adviesgesprek inplannen?

 
Na ontvangst van je aanvraag voor een adviesgesprek, nemen we binnen 24 uur contact met je op om een geschikt tijdstip in te plannen.

Speciaal voor onze zakelijke klanten bieden we een reeks voordelen:

 • Showroom in Zeewolde met uitgebreide demo's
 • professioneel advies (ook op locatie)
 • betaling op rekening (na acceptatie)
 • speciale inkoopcondities bij volumeaankopen
 • snelle levering uit eigenvoorraad
 • Gratis verzending naar Nederland en België op elke werkdag
 • montage-service voor gebruiksklare RAM Mount sets.
 • Bovendien kunnen we producten van verschillende merken, zoals RAM Mounts Brodit, Havis en iBolt, combineren om aan al uw behoeften te voldoen.

Want to buy in europe? emounting.eu

Experience effortless shopping in Europe. Discover curated products and buy with ease on our dedicated platform. Start your journey to quality and convenience – Buy in Europe on emounting.eu

Projecten die we o.a. hebben mogen leveren:

Brandweer Gooi en vecht streek
Wij hebben de Brandweer Gooi en Vechtstreek voorzien van diverse RAM Mounts houders, met als voornaamste product het RAM Mount Intelliskin docking systeem, om ervoor te zorgen dat de tablets altijd gereed en opgeladen zijn in de voertuigen. Deze montage is uitgevoerd in diverse voertuigen op verschillende locaties, waardoor de brandweer altijd kan rekenen op betrouwbare apparatuur.

   

Marxact 
MarXact is een jong Nederlands bedrijf dat centimeter nauwkeurig digitaal inmeten makkelijk en betaalbaar maakt voor elke grondwerker die een smartphone kan bedienen. Voor het digitaal inmeten wordt in combinatie met de marXact UNI-GR1 een carbon meetstok gebruikt. Voor het inlezen en verwerken van informatie wordt een Samsung TAB Active 3 gebruikt, deze zit aan de meetstok bevestigd met een RAM Mounts tablethouder. De tablethouder is naar wens instelbaar en makkelijk op te bergen.

   

Versluys Verkeerstechniek 
Versluys Groep is al sinds 1898 actief op het gebied van aanleg en onderhoud van wegen in Hollands Midden. Versluys heeft als wens alle bussen te voorzien van een tablet zodat we de monteurs digitaal kunnen voorzien van alle informatie die nodig is om het werk op een goede en veilige manier uit te kunnen voeren. We hebben hiervoor gekozen voor een vaste montage set van RAM Mounts. Dit in combinatie met het RAM Mounts GDS-Intelliskin docking systeem. Hiermee wordt de iPad altijd voorzien van de benodigde stroom. De iPads zijn afsluitbaar met de slot vergrendeling.

  

Reddingsbrigade Nederland
Reddingsbrigade Nederland uitgerust met RAM Mount houders voor in de Toyota Landcruiser. In de voertuigen zit een RAM Mounts houder in combinatie met een Samsung TAB Active 3 gemonteerd. Met de tablet wordt belangrijke informatie ontvangen en gegeven over situaties waarin de reddingsbrigade opereert. Deze RAM Mount houder heeft een ingebouwde laad/docking faciliteit. Voor de reddingsbrigade is het van belang dat de tablet altijd van de nodige stroom wordt voorzien. Zo af en toe moet de tablet ook uit de houder worden gehaald voor gebruik. 

   

Mts. Van Liere - Grimme
Mts. Van Liere - Grimme is een akkerbouwbedrijf dat Aardappels & Uien teelt. De klant had als wens de Microsoft Surface tablet te monteren op de bestaande rail in de cabine van de John Deere. Hiervoor is gekozen voor een RAM Mounts bevestiging aan de rail met daarop een Brodit AB maatwerkhouder voor de Surface. Deze combinatie past mooi in het geheel en maakt de cabine compleet voor gebruik.

   

KLM Flight academy
KLM Flight academy uitgerust met tablethouders in de les vliegtuigen. De tablethouder is gemonteerd op de zogenoemde Yoke Clamp. De RAM Mount Yoke Clamp set op de stang van het stuur en past hier perfect tussen. Hiermee kan de informatie worden afgelezen zonder dat tablet in de weg zit. 

   

Verschoor B.V. Kranenverhuur
In de kraancabine is een Samsung Galaxy TAB Active 3 stevig bevestigd in een RAM Mount houder, waardoor de tablet van stroom wordt voorzien. Deze tablet dient onder andere als navigatie- en werksysteem.

  

 

Ambulance Amsterdam
In de voertuigen zit een Havis, Inc. Tablet dock in combinatie met een Havis beschermcase voor de iPad. In de dock geplaatst bevindt de iPad zich in een optimale positie, veilig beveiligd, voorzien van stroom en dus gereed voor gebruik. Voor het ambulance personeel is het belangrijk dat de tablet niet in de weg zit wanneer deze niet wordt gebruik en dus strak tegen de muur aan zit. Handig is dat de tablet zowel in de houder kan worden bediend als uit de docking kan worden gehaald wanneer dat nodig is.

   

Heeft u vragen of advies nodig? Neem gerust contact met ons op

Emounting.nl is onderdeel van Krijnen eSolutions BV
Bevestiging en Beveiliging van Electronica

Telefoonnummer Nederland (+31) 036-2020910
Telefoonnummer België (+32) 078-484265
 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box