Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Vierkante Paal Klem met kogel

Krachtige Heftruckbevestiging met Ram Mounts Vierkante Paal Klemmen. Stevige aluminium klemmen geschikt voor rechte en vierkante buizen van bijvoorbeeld heftruck.

Filters

 

Bent u op zoek naar een robuuste en veelzijdige oplossing voor het bevestigen van uw apparatuur op een heftruck? Ontdek de stevige aluminium klemmen van Ram Mounts, speciaal ontworpen voor gebruik op rechte en vierkante buizen, zoals die van een heftruck. Met hun duurzame constructie en aanpasbare ontwerp bieden deze klemmen de perfecte oplossing voor al uw montagebehoeften op uw heftruck.

Duurzame Aluminium Constructie:
De klemmen zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid in zelfs de meest veeleisende werkomgevingen. Of u nu op ruw terrein rijdt, ladingen vervoert of in een magazijn werkt, u kunt vertrouwen op de solide constructie van deze klemmen.

Veelzijdigheid in Montagemogelijkheden:
Met hun ontwerp kunnen deze klemmen gemakkelijk worden bevestigd aan rechte of vierkante buizen van een heftruck. Dit biedt een breed scala aan montagemogelijkheden voor diverse apparatuur, zoals GPS-systemen, tablets, communicatieapparatuur en meer. Of het nu gaat om het volgen van inventaris, communiceren met het magazijn of navigeren door drukke logistieke omgevingen, deze klemmen bieden de perfecte oplossing.

Eenvoudige Installatie en Aanpassing:
De klemmen worden geleverd met twee aluminiumplaten die verbonden zijn met bouten en moeren, waardoor een stevige bevestiging wordt gegarandeerd. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende breedtematen (van 38 tot 125 mm) en met verschillende kogels (B, C of D), afhankelijk van de gewenste belasting en toepassing. Dit maakt het eenvoudig om de klemmen aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Betrouwbare Bevestiging voor Werkefficiëntie:
Met Ram Mounts Vierkante Paal Klemmen kunt u erop vertrouwen dat uw waardevolle apparatuur veilig en stabiel is bevestigd op uw heftruck. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid op de werkplek, maar ook de efficiëntie van uw werkzaamheden, doordat u snel en gemakkelijk toegang heeft tot uw benodigde apparatuur.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor het monteren van apparatuur op uw heftruck, dan bieden de aluminium klemmen van Ram Mounts de perfecte combinatie van duurzaamheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Maak uw heftruck compleet met Ram Mounts en ervaar de kracht van veilige en stabiele bevestiging.

De maximale dikte tussen de klemplaten is altijd 54 mm (2 1/8 ") De bouten zijn voorzien van inbus met Amerikaanse inch maten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box