Terug

Doubletake Mirror Adventure Mirror Kit Motorspiegels (set van 2)

Besteld op werkdag voor 16:00, volgende dag geleverd

  • Artikelcode: DTM-DA6.0
  • Op voorraad

Set van 2 Adventure motorspiegels uitgerust met de nieuwe arm en kogel bevestiging van DoubleTake.

€ 199,- Incl. btw € 164,46 Excl. btw

Aan verlanglijst toevoegen

Betaal eventueel later met Riverty

  • #1 in electronica bevestiging Tooltip Sinds 2010 een begrip!
  • Altijd gratis verzending
  • Voor consumenten en bedrijven
  • Gratis retourneren in NL & BE
Placeholder 9.2

2.312 beoordelingen

“Goede productinformatie en snelle levering!”

Productomschrijving

Doubletake Mirror Adventure Mirror Kit Motorspiegels (set van 2)

Het nieuwe Doubletake-montagesysteem is aantrekkelijker, duurzamer en eenvoudiger te installeren en te gebruiken dan ooit. Onze producten maken een breed scala aan mogelijkheden mogelijk
aanpassen, zodat u achteraf goed kunt terugkijken.

De Adventure Kit van Doubletake mirror is perfect voor avontuur- en toermotoren waarbij de spiegels het grootste deel van de tijd omhoog worden gehouden. Deze spiegel biedt het breedste gezichtsveld en is ideaal voor het rijden op verharde en onverharde wegen.

Gemaakt van supersterk glasversterkt zytel
Reflectorafmetingen: 5,25 "x 3,5" (135 mm x 95 mm)
Totale lengte: 7" (175 mm)
Bolle lens voldoet aan SAE- en CE-specificaties


Onze nieuwe Doubletake Arm 6" (15 cm) is iets langer dan al het andere op de markt, voor uitstekend zicht op beladen motoren.

De nieuwe Doubletake-bal is extra groot en hoogwaardig nitrilrubber omringt een aluminium basis die niet verslechtert onder langdurige compressie. De Doubletake Base Kit bevat bouten voor elke toepassing, zonder adapters.

Universele pasvorm. Elke kogelset bevat 4 bouten om montage op elke motor mogelijk te maken en lelijke adapters te elimineren.

Grotere maat. Onze bal is 1,125” (29 mm), en zelfs die kleine toename in diameter maakt een groot verschil in stijfheid. Dit betekent dat u de arm niet te strak hoeft aan te spannen om te voorkomen dat deze tijdens het rijden beweegt.

Zal niet verpletteren. Onze met aluminium gevulde basisbal, gecoat met hoogwaardig nitrilrubber, zal niet verslechteren bij langdurige compressie. U hoeft uw spiegels niet herhaaldelijk af te stellen, omdat beide uiteinden van het systeem zijn ontworpen om lang mee te gaan.

Zal niet draaien. We leveren er een borgring bij die de bal vastzet ten opzichte van de motor.

Beter vasthouden, minder inspanning. Het hele systeem is zo ontworpen dat de spiegel niet kan bewegen, behalve wanneer deze een botsing moet ondergaan.

Langere lengte. De Doubletake Arm 6.0 is 15% langer dan al het andere op de markt en biedt uitstekend zicht, vooral rond de bagage.

Radiale randen. Het klemoppervlak aan de basis heeft radiale ribbels om de bal steviger vast te houden. Deze ribbels voorkomen dat de arm onbedoeld roteert ten opzichte van de basis, maar zonder mechanische interferentie die bij een botsing beschadigd zou kunnen raken.

Asymmetrische klemming. Omdat de kogeldiameters verschillend zijn, bevindt de klem zich niet in het midden, richting de spiegel. De grotere basisdiameter zorgt voor meer stijfheid aan de onderkant, en de offsetklem grijpt de spiegel steviger vast om de stijfheid te egaliseren.

Gemakkelijke aanpassing. Onze laagprofiel-duimmoer is 25% langer, zodat hij zelfs met handschoenen gemakkelijk kan worden afgesteld.

In levering:
2x ARM6.0-Doubletake Arm 6.0 (15 cm) asymetrische aluminium arm. Spiegelzijde 25 mm (1"), base kogel zijde 29 mm(1.125")

2x BK-Doubletake Base Kit; Includes 1.125" (29 mm) Ball Stud, 10mm x 1.25 bolt long and short, Reverse Thread Bolt 10mm x 1.25, 10mm x 1.5 short bolt, lock washer.

2x Adventure Spiegel De Adventure Mirror is perfect voor avonturen motorfietsen met meerdere cilinders waarbij de spiegels het grootste deel van de tijd omhoog worden gehouden. Deze spiegel biedt het breedste gezichtsveld en is ideaal voor het rijden op verharde en onverharde wegen.
Afmetingen spiegel 135 x 90 mm, Oersterke, bijna onverwoestbare body van DuPont™ Zytel® Nylon kunststof

Verzendinformatie

Verzendinformatie

Op werkdagen geldt over het algemeen dat als een bestelling geplaatst en betaald is voor 16:00 dat de levering de volgende dag plaatsvindt.

Meer informatie

Wij sturen een track & trace code zodra de bestelling is overhandigd aan PostNL. Zou kunt u exact volgen hoe laat de zending wordt geleverd.

Heb je een vraag over dit product?

Heb je een vraag over dit product?

Onze specialisten denken graag met je mee

Reviews

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Adventure Mirror Kit Motorspiegels (set van 2)

Adventure Mirror Kit Motorspiegels (set van 2)

€ 199,- Incl. btw (€ 164,46 Excl. btw)