Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

RAM® Vibe-Safe™

Ontdek het nieuwe trillingsdempende accessoire van RAM® Mounts, ontworpen om elektronische apparaten te beschermen tegen een breed scala aan trillingsfrequenties.

Filters

Ontdek het nieuwe trillingsdempende accessoire van RAM® Mounts, ontworpen om elektronische apparaten te beschermen tegen een breed scala aan trillingsfrequenties. Gebouwd met veelzijdigheid in het achterhoofd, is de RAM® Vibe-Safe™ de perfecte aanvulling op montageoplossingen die zich uitstrekken over een verscheidenheid aan industrieën.

De RAM® Vibe-Safe™ is het nieuwste trillingsdempende accessoire van RAM® Mounts, ontworpen om elektronische apparaten te beschermen tegen verschillende trillingsfrequenties. De RAM® Vibe-Safe™ verminderd trillingen van uw apparaat tijdens gebruik en is daardoor de perfecte aanvulling op uw andere RAM® montageoplossingen.

De RAM® Vibe-Safe™ is zorgvuldig vervaardigd met de nadruk op het beschermen van elektronische apparaten. Dit innovatieve accessoire is voorzien van dempingstechnologie die trillingen effectief absorbeert en verspreidt over een breed frequentiebereik. De RAM® Vibe-Safe™ weerspiegelt een toewijding om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze gemeenschap die afhankelijk is van hun elektronische apparaten terwijl ze genieten van de vrijheden van de openbare weg.

Disclaimer: Een vermindering van trillingen is geen garantie voor volledige bescherming van het apparaat. Externe onmeetbare factoren kunnen schade aan telefoons, camera's en andere apparaten veroorzaken terwijl ze in de RAM® Vibe-Safe™ zijn gemonteerd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box