Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

X-Grip Smartphonehouder

Bent u opzoek naar een RAM Mount X-Grip smartphone houder? dan bent u bij emounting.nl op de juiste plek. Met al meer als 10 jaar ervaring zijn wij de grootste reseller van RAM Mounts in de Benelux. Hier vindt je alle X-Grip Smartphonehouders.

Filters

Bent u opzoek naar een RAM Mount X-Grip smartphone houder? Dan bent u bij emounting.nl op de juiste plek. Met al meer als 10 jaar ervaring zijn wij de grootste reseller van RAM Mounts in de Benelux. Hier vindt je alle X-Grip Smartphonehouders van het merk RAM Mounts.

Waarom kiezen voor een X-Grip Smartphonehouder?
De X-Grip smartphone houder is dé bekendste smartphonehouder van RAM Mounts. Dit is niet zonder reden. X-Grip zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen waarop de producent zelfs “life time warranty” op geeft. Dit geeft al aan dat het product zeer solide en sterk is.

X-Grip for life
Een X-Grip is een universele smartphonehouder die geschikt is voor bijna elke telefoon. Dit betekent dat wanneer u een nieuwe telefoon aanschaft de houder niet hoeft te worden vervangen. Dit is erg fijn, ook wanneer u bijvoorbeeld een groter of kleiner hoesje aanschaft u nog steeds uw telefoon kan bevestigen in de X-Grip.

Twee verschillende maten
Er zijn twee verschillende maten van de X-Grip smartphonehouder. De huidige smartphones worden natuurlijk steeds groter. We adviseren daarom om vanaf ongeveer 6 inch Smartphones voor de grotere X-Grip te kiezen. Deze past beter bij het formaat van de telefoon.

  • De RAM Mounts X-Grip smartphonehouder RAM-HOL-UN7BU
    De X-Grip kan tot een maximale breedte van 8,5 cm. Wanneer de X-Grip volledig is uitgeklapt  is zitten de pootjes op 5,5cm hoogte uit elkaar.
  • De RAM Mounts X-Grip Large telefoonhouder RAM-HOL-UN10BU
    De X-Grip Large kan tot een maximale breedte van 11,5 cm. Wanneer de X-Grip Large volledig is uitgeklapt is zitten de pootjes op 7cm hoogte uit elkaar. Dit is dan ook gelijk de minimale hoogte van het toestel.

Mocht u twijfelen welke X-Grip Smartphonehouder het beste bij uw toestel past neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten staan u graag te woord.  

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box