Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Drone Mounts en harnas

Drone Controller Mount kit voor DJI Drone Controllers: M300, Cendence, Smart Controller and Phantom/Inspire controllers.

Filters

Drone Controller Mount kit voor DJI Drone Controllers: M300, Cendence, Smart Controller and Phantom/Inspire controllers.

Ontworpen om comfortabele en ergonomische ondersteuning te bieden aan dronepiloten. De drone-controller bevindt zich handig dicht bij het lichaam en is stevig bevestigd aan het "supercomfortabele" Comox-harnas. De montagebeugel en scharnieren zijn verstelbaar - u kunt ze in een voor u comfortabele en ergonomische positie zetten! Een ideaal systeem voor inspecties, cinematografie, noodhulp en alle andere dronevluchten die een focus op de live videofeed vereisen.

Accessoires:
Het Comox-harnas dat bij de drone-controllermontagekit wordt geleverd, is compatibel met MOLLE - dit betekent dat u indien nodig extra zakjes en holsters kunt bevestigen. Het Comox Harnas is ontworpen om comfortabel te zijn voor een hele dag werken in het veld! Het is gemaakt van mesh met schuimstrips met gesloten cellen die zorgen voor een goede luchtstroom. Bovendien is het harnas ontworpen om comfortabel te zijn wanneer het onder een rugzak wordt gedragen.

Superieure ergonomie: stel de scharnieren in op de gewenste positie voor ergonomisch gebruik van de drone-controller en monitor.

Verhoogde productiviteit: houd uw drone-controller en andere veldapparatuur bij de hand en gebruik beide handen vrij tijdens vluchten.

Supercomfortabel: dat horen we bijna altijd van onze klanten. Het mesh harnas is goed geventileerd en zeer verstelbaar. Comfortabel, zelfs onder een rugzak gedragen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box