Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

XCOVER6 PRO houders, cases & docks

COMPATIBELE OPLADERS VOOR RAM® EZ-ROLL’R™ POWERED DOCK VOOR SAMSUNG XCOVER6 PRO MET OF ZONDER SMART CASE

Filters

De nieuwste robuuste smartphone van Samsung is nu verkrijgbaar met RAM®Mounts-aangedreven voertuigdocks en oplaadstations voor de Galaxy XCover6 Pro. Of u nu onderweg of op kantoor bent, deze voedingsaccessoires zijn essentieel om uw XCover6 Pro opgeladen en verbonden te houden. Bescherm uw investering en verbeter uw workflow met deze XCover6 Pro-accessoires.

RAM® Skin™ voor Samsung XCover6 Pro

Deze RAM® Skin™ is speciaal ontworpen voor de Samsung XCover6 Pro en is voorzien van MIL-STD-810G valbescherming van militaire kwaliteit. Ideaal voor robuust gebruik in een verscheidenheid aan toepassingen, de RAM® Skin ™ wordt geleverd met een optionele riemclip en is compatibel met GDS®-schouderbanden. Bovendien is deze skin compatibel met RAM® EZ-Roll'r™ Powered Dock en RAM® 6-Port Charging Dock.

RAM® EZ-Roll'r™ aangedreven docks voor XCover6 Pro

Deze RAM® EZ-Roll'r™-aangedreven docks, speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy XCover6 Pro, bieden een probleemloze voertuigdockingoplossing. Elk van deze docks is beschikbaar voor een XCover6 Pro zonder hoesje of een XCover6 Pro met de originele beschermhoes. Elk van deze docks is voorzien van geïntegreerde pogo pin-oplaadmogelijkheden voor een efficiënte docking-ervaring terwijl de poorten van de smartphone worden beschermd. Combineer met verschillende RAM® Mounts-componenten voor een aangepaste montage op basis van uw omgeving en voertuigtype.

IntelliSkin® met GDS® Tech™ voor XCover6 Pro

RAM® Mounts is volledig geïntegreerd in het GDS® Ecosystem™ en heeft bedrijfsklare oplossingen ontwikkeld voor de Samsung Galaxy XCover6 Pro, waarbij gebruik wordt gemaakt van IntelliSkin® en GDS® Technology™. Of u nu onderweg bent of in het magazijn, RAM® biedt plug-and-play montageoplossingen voor uw wagenpark.

RAM® 6-poorts oplaaddocks voor XCover6 Pro

Of u nu in een verkooppunt, in het magazijn of in de productie zit, RAM® Mounts levert massalaadoplossingen voor de Samsung Galaxy XCover6 Pro, ongeacht of de apparaten zich in de OEM-beschermhoes, de RAM® Skin™ of een IntelliSkin®-beschermhoes bevinden. Plaats maximaal zes XCover6 Pro's 's nachts veilig in deze multi-poort laadstations, zodat ze de volgende dag klaar zijn voor werk.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box