Tablet Houder auto

Emounting.nl is een specialist op het gebied van bevestigingsmogelijkheden voor tablets in de auto en levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. Behalve losse RAM onderdelen leveren wij ook complete sets.

Naar het overzicht

Soorten tablet houders voor de auto

Om ook in de auto op een veilige en aangename manier van uw tablet gebruik te kunnen maken, leveren wij drie verschillende soorten tablet houders. Allereerst zijn er de Slide-in houders; deze zijn uitsluitend geschikt voor tablets zonder case (type APXX). Dan zijn er onze uitrekbare klemhouders, welke voorzien zijn van een flexibel veermechanisme; deze zijn geschikt voor verschillende soorten tablets, inclusief tablets met een (dikke) hoes (type TABxx). Ook hebben we nog de X-grip tablet houders voor de auto; veerhouders met uitrekbare X-grip armen.

Tablet houder auto online bestellen

Neem op uw gemak een kijkje in ons uitgebreide aanbod en bestel uw tablet houder voor de auto in de online shop van Emounting.nl! Behalve tablet houders voor de auto leveren wij ook verschillende montagesystemen voor het bevestigen van smartphones en navigatiesystemen in de auto.

Onze tablet autohouders