Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Tabletsteunen helpen bij motorische beperkingen

  • 12 / 12 / 2018 0
Tabletsteunen helpen bij motorische beperkingen

Ram Mounts tabletsteun helpt Babbage om maatwerk oplossingen te leveren voor mensen met visuele beperkingen.

Onze klant Babbage helpt mensen in studie of werksituaties met een motorische beperking. Hierin spelen tablets met aangepaste software een grote rol.  Een uitdaging voor hun is een goede bevestiging te vinden waarvan vanuit standaard componenten steeds weer een maatwerk configuratie te maken is. Met onze hulp en advies zijn ze daarin geslaagd.


Deze RAM Mounts steun is gemonteerd bij een jongeman met een spieraandoening die naar het reguliere onderwijs gaat. Door de vele inspanning die typen kost, werkt hij met een Windows Surface tablet met voorspellingssoftware waardoor hij minder gebruik hoeft te maken van het toetsenbord maar toch zijn notities kan maken. Eenmaal thuis zal deze jongeman met spraak zijn huiswerk en de Windows bediening kunnen dicteren en bedienen middels spraak commando’s.

 Babbage levert hulpmiddelen, biedt trainingen aan binnen werk en studie situaties en verzorgt softwarematige aanpassingen van werkplekken voor personen met een visuele beperking.

Wilt u weten uit welke onderdelen deze set bestaat? Neem contact met ons op.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Emounting.nl 9.5 / 10 - 1616 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »