Camera houder boot

Emounting.nl biedt u een complete lijn met bevestigingsmogelijkheden voor uw camera of GoPro op of in de boot. Behalve losse RAM onderdelen treft u ook complete sets aan in ons assortiment.

Soorten camera houders voor de boot

Wij bieden u een ruim aanbod met verschillende soorten camera houders voor uw boot. Zo kunt u kiezen voor flexibele statieven, vaste B-klemhouders, zelfklevende mounts, raamklemmen, Tough-Clamp knijpklem sets, speciale GoPro magneet sets en nog veel meer. Al onze bevestigingsproducten voor de boot zijn uiteraard van Marine Quality, zoals u dat van ons gewend bent. Mocht u behoefte hebben aan een deskundig advies met betrekking tot de aanschaf van een camera houder boot, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Een camera houder boot online bestellen

Emounting.nl is gespecialiseerd in de bevestiging en beveiliging van elektronica en biedt u een ruim assortiment van 1.000 kwalitatief hoogwaardige producten. Heeft u een geschikte camera houder boot gevonden, dan kunt u deze heel eenvoudig bestellen via onze online shop. Behalve voor een camera houder boot kunt u ook bij ons terecht voor een smartphone houder voor de boot of een tablet houder voor de boot.