Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Lampa

Filters

LAMPA

Lampa is een Italiaans bedrijf dat sinds de jaren 60 actief is in de automotive aftermarket. Hun technologisch geavanceerde hoofdkantoor is uitgerust met een volledig geautomatiseerd magazijn, waarmee snel ongeveer 40,00 pallets en meer dan 22.000 artikelen voor auto, vrachtwagen, motor en fiets kunnen worden beheerd.

De logistieke vaardigheden, de kwaliteit van de producten en het uitgebreide assortiment voor elk type voertuig maken Lampa een uniek bedrijf in Europees perspectief.

OPTI LINE

De onlangs ontwikkelde "Opti Line" vertegenwoordigt het nieuwe bevestigingssysteem van Lampa voor mobiele apparaten, geschikt voor motorfietsen, scooters en fietsen. Dankzij de gepatenteerde "Duo Lock" bevestigingstechnologie en de verschillende soorten telefoonhoesjes en fittingen, is het mogelijk om te kiezen tussen vele montagecombinaties op verschillende posities van het stuur van het voertuig. Alle accessoires van de Opti-Line zijn volledig modulair, extreem resistent, waterdicht en maken het gebruik van een touchscreen en oplaadkabels mogelijk.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box