Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Celly

Filters

Celly S.p.A. is een van de toonaangevende Italiaanse spelers op de markt voor accessoires voor mobiele telefoons. Met 20 jaar ervaring is Celly gespecialiseerd in de productie en distributie van hoogwaardige accessoires voor smartphone, tablet, action camera's, camera's en notebook. We ontwerpen slimme accessoires die onze klanten kunnen helpen om verbonden te blijven tijdens hun dagelijkse leven: thuis, op het werk, tijdens het trainen, tijdens reizen of vrije tijd.

Dankzij onze expertise bieden we een breed en diep assortiment betrouwbare producten met meer dan 1000 actieve SKU's in ons portfolio, gericht op verschillende productcategorieën: bescherming, opladen, audio, nut, sport, foto en vrije tijd.

Dankzij haar internationale distributienetwerk levert Celly aan meer dan 3.000 wederverkopers in heel Italië en is het actief in meer dan 40 landen in de wereld tussen Europa, Azië en Afrika.

Vandaag de dag is Celly een merk van de Esprinet Group, behoort tot de top vijf van Europese technologiedistributeurs in Europa en nummer één in Italië en Spanje, met een omzet van meer dan € 4 miljard in 2019 en meer dan 1.500 werknemers.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box