Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

UAG

Filters

URBAN ARMOUR GEAR werd in 2012 opgericht in Orange County, Californië – het actiesportcentrum van de wereld. Drie oprichters, verveeld door de zakenwereld en niet onder de indruk van het hoesjeaanbod van die tijd, kwamen bij elkaar en besloten een hoesje te maken dat ongeëvenaarde bescherming voor hun telefoons kon bieden in de meest uitdagende situaties.

Het eerste iPhone-hoesje dat UAG ontwikkelde was voor de iPhone 4 en had het kenmerkende patroon van UAG, geïnspireerd op jerrycans. Jerrycans werden voor het eerst populair tijdens de Tweede Wereldoorlog, gemaakt van geperst staal om stijfheid en sterkte te creëren, terwijl ze licht van gewicht bleven om vloeistoffen zoals gas en water naar troepen te transporteren. UAG heeft zijn eigen nu iconische versie van het jerrycan-ontwerp toegevoegd om dit gevoel van hoogwaardige, militaire kracht op te roepen dat UAG is gaan vertegenwoordigen. Aanvankelijk verliep de verkoop traag en pas toen de Samsung S3 werd gelanceerd, begon de markt dit op te merken.

Door bruut geweld kon UAG naam maken door marketing op forums en blogs (weet je nog?) en gratis monsters weg te geven aan tech-enthousiastelingen. Al snel begon het nieuws zich te verspreiden en stroomden er verhalen binnen over klanten wier telefoons werden beschermd door UAG nadat ze van gebouwen waren gevallen, langs muren waren gevallen, overreden door auto's en erger.

Het plezier hield daar niet op. Naarmate telefoonfabrikanten steeds grotere apparaten op de markt brachten, nam de behoefte aan bescherming nog verder toe. UAG heeft zich tot het uiterste ingespannen om te bewijzen dat onze hoesjes bestand waren tegen de ontberingen van een actieve levensstijl en begon aan een reeks tests om ons baanbrekende ontwerp en onze baanbrekende functionaliteit aan te tonen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box