Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Ultimate Addons

Filters

Vindt u het ook zo heerlijk om er lekker op uit te trekken met de motor, de auto of de fiets? Dan is het wel zo prettig als u onderweg op een veilige en comfortabele manier gebruik kunt maken van uw smartphone. Of dat nu is om uw navigatiesysteem te gebruiken, muziek te luisteren of gewoon bereikbaar te blijven, een degelijke bevestiging is geen overbodige luxe. Emounting laat u graag kennismaken met het indrukwekkende aanbod van UltimateAddons, dat zich specialiseert in bevestigingssets, waterdichte cases en accessoires voor elektronica.

Over UltimateAddons

We doen tegenwoordig vrijwel alles met onze smartphones. En u wilt al die functionaliteiten vanzelfsprekend wel bij de hand houden. Om onderweg een veilige bediening en optimale bescherming van uw smartphone te faciliteren, werd in 2008 UltimateAddons opgericht.

Het Britse merk groeide al snel uit tot een van de marktleiders op het gebied van elektronica bevestiging op de motor, op de fiets en in de auto. Waar u ook heen gaat, met een uitgebreid assortiment bevestigingsmogelijkheden en accessoires kunt u altijd rekenen op UltimateAddons.

Ons UltimateAddons assortiment

U kunt bij Emounting terecht voor al uw UltimateAddons oplossingen. Zo leveren wij USB opladers, spiegelbevesting adapters, montagesteunen en quick release stuurbevestiging. Ook de waterdichte smartphone cases van UltimateAddons, welke op verschillende manieren bevestigd kunnen worden op de motor of fiets, zijn zeker het bekijken waard. De meeste modellen zijn ook te combineren met RAM Mount bevestigingen!

UltimateAddons online bestellen

De oplossingen van UltimateAddons zijn bij Emounting heel gemakkelijk online te bestellen. Betalen doet u veilig via de betaalmethode van uw voorkeur en u profiteert altijd van een gratis verzending. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het selecteren van het juiste product voor uw specifieke toepassing? Neem dan even contact op met onze klantenservice. We helpen u graag met een persoonlijk advies!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box