Telefoonhouder fiets

Emounting.nl is hét adres voor diverse fietshouders voor uw telefoon, smartphone en iPhone. Hiermee kunt u onderweg onbezorgd naar muziek luisteren. Maar het is ook handig wanneer u tijdens het fietsen het navigatiesysteem op uw smartphone wilt gebruiken, of wanneer u telefonisch bereikbaar wilt blijven.

Soorten smartphone en iPhonehouders voor de fiets

Emounting.nl biedt een complete lijn bevestigingsmogelijkheden voor uw iPhone, smartphone of telefoon op een fiets. Naast losse RAM onderdelen leveren wij ook complete sets.
Er zijn drie verschillende soorten smartphone houders voor de fiets te onderscheiden. Ten eerste zijn er de zogeheten Slide-in houders; deze zijn uitsluitend geschikt voor iPhones zonder case (type APXU). Ten tweede zijn er de uitrekbare Klemhouders; deze zijn voorzien van een veermechanisme, en geschikt voor diverse smarthones, ook met een (dikke) hoes (type UNX). Tot slot kunt u ook nog kiezen voor één van onze X-grip smartphone houders; dit zijn veerhouders met uitrekbare X-grip armen, geschikt voor diverse smartphones (ook met een hoes).

Telefoonhouders voor de fiets online bestellen

Neem op uw gemak een kijkje in ons uitgebreide assortiment en bestel uw smartphonehouder voor de fiets in de online shop van Emounting.nl! Naast smartphonehouders voor de fiets leveren wij tevens diverse montage systemen voor het bevestigen van tablets en camera’s op uw fiets.

RAM Mount smartphone fiets catalogus (extern)