Telefoonhouder motor

Emounting.nl levert een complete lijn bevestigingsmogelijkheden voor uw iPhone, smartphone of telefoon op de motor. Hiermee kunt u tijdens het motorrijden op een aangename en veilige manier uw navigatie in de gaten houden. Naast losse RAM onderdelen leveren wij ook complete sets telefoonhouders voor de motor.

Soorten smartphone houders voor de motor

Wij leveren drie verschillende soorten smartphonehouders voor de motor. Zo hebben we de zogeheten Slide-in houders, welke geschikt zijn voor iPhones zonder case (type APXU), en de uitrekbare Klemhouders met veermechanisme, welke toegepast kunnen worden bij diverse smarthones (ook met een hoes). Een andere optie is een X-grip smartphone houder; deze veerhouder is voorzien van uitrekbare X-grip armen en geschikt voor diverse smartphones (ook met een hoes).

iPhone houder motor online bestellen

Wij leveren uitsluitend producten van een hoogwaardige kwaliteit. Voor de RAM Mounts profiteert u bij ons dan ook van een levenslange garantie op materiaal- en fabricagefouten. Bekijk op uw gemak ons assortiment en bestel uw smartphon houder voor de motor op Emounting.nl! Overigens kunt u ook bij ons terecht voor tablet houders, camera houders en navigatie houders voor de motor.