Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Draadloze smartphone oplader montagesets (o.a. MagSafe)

Met een draadloze smartphone oplader laadt je smartphone automatisch op tijdens het rijden. Je hoeft dus geen losse kabels meer te gebruiken.

Filters

Met een draadloze smartphone oplader laadt je smartphone automatisch op tijdens het rijden. Je hoeft dus geen losse kabels meer te gebruiken.

Bij Emounting hebben we verschillende type draadloze smartphone laders:

-Geschikt voor auto, bestelbus en ook voor motoren
-Geschikt voor Apple (Magsafe*), samsung en andere merken die draadloos opladen ondersteunen
-Houders met magneet of met klembevestging
-Verschillende oplaadtechnieken zoal Qi, PD20W / Qualcomm 3.0
-(spat) waterdichte voor op de motor

Veel te kiezen dus. Komt u er niet uit dan helpen we u graag verder!

*)Magsafe bestaat uit een aantal magneten die rondom de interne laadspoel van de iPhone 12/13/14 toestellen zitten. Deze magneten detecteren de aanwezigheid van Magsafe opladers welke ook zijn voorzien van magneten, waardoor deze goed vastzitten op de achterkant van het toestel. Zelfs wanneer het toestel trilt door inkomende oproepen of berichten. De Magsafe lader wordt dus vastgeplakt op de achterkant van het toestel met magneten, waardoor wordt het laadproces niet onderbroken. Dit maakt opladen efficiënter en veilig. Bovendien biedt deze techniek een laadvermogen van 15W, terwijl standaard draadloos laders slechts tot 7,5W kunnen bieden.

MagSafe werkt ook met een hoesje, maar dat moet wel een speciaal hoesje zijn. Apple verkoopt zelf een aantal hoesjes met ingebouwde magneten, zodat de lader en andere accessoires probleemloos werken. Je kunt ook de MagSafe Charger gebruiken in combinatie met een gewoon hoesje, mits deze dun genoeg zijn. Bij extreem dunne hoesjes zullen de magneten sterk genoeg zijn om door het materiaal te gaan. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box