Terug

 • Nr. 1 in electronica bevestiging
 • Persoonlijk advies
 • Altijd gratis verzending

iPad 7th(2019)/ iPad 8 (2020)/ iPad 9 (2021) 10.2 " houders en mounts

Houders en montagesets geschikt voor de iPad 7th(2019)/ iPad 8 (2020)/ iPad 9 (2021) / 10.2

Filters

iPad houders
Maakt u onderweg geregeld gebruik van uw iPad? Dan is het van cruciaal belang dat u dit op een verantwoorde manier doet. Niet alleen voor uw eigen veiligheid en die van eventuele passagiers, maar ook voor de veiligheid van anderen in het verkeer. Daar komt bij dat onverantwoord gebruik van elektronische apparaten u flinke boetes kan opleveren, en daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Kortom: een degelijke iPad houder is onmisbaar! Gelukkig kunt u voor de perfecte iPadhouder altijd terecht bij Emounting. Wij bieden u een uitgebreid assortiment met robuuste, kwalitatief hoogwaardige iPadhouders en bevestigingsmogelijkheden voor onder andere in de auto, op de motor of bromfiets en op de boot. Ook voor logistieke en industriële toepassingen bieden wij een breed scala aan oplossingen. Bekijk ons actuele aanbod en laat u inspireren door de vele mogelijkheden om uw eigen RAM set samen te stellen, zodat u verzekerd bent van een iPad houder die aan al uw wensen en behoeften voldoet.

Soorten iPad houders
Als specialist op het gebied van elektronica bevestiging heeft Emounting een bijzonder uitgebreid assortiment met iPad houders, voor toepassingen in alle denkbare voertuigen. Om te beginnen kunt u een kijkje nemen bij onze kant-en-klare iPadhouders. Met modellen van topmerken zoals RAM Mount, Brodit, Havis en iBolt bent u altijd verzekerd van een betrouwbare bevestiging en een optimaal gebruiksgemak. Wanneer u echter intensief gebruik maakt van uw iPad kan het zijn dat u de gewenste iPadhouder niet kunt vinden. Het kan ook zijn dat u specifieke eisen stelt aan de houder en/of de bevestigingsmethode. Daarom bieden wij u tevens de mogelijkheid om zelf uw ideale RAM set samen te stellen met de losse onderdelen van RAM Mounts

Om u een impressie van de mogelijkheden te geven hebben we hieronder de vier verschillende soorten RAM Mount iPad houders op een rijtje gezet:

 • Slide-in houders: Slide-in houders zijn zo ontworpen dat ze strak om uw iPad heen passen en zijn uitsluitend geschikt voor iPad zonder case (type APxx). Deze houders zijn voor alle iPad modellen verkrijgbaar.
 • Tab-Tite klemhouders: Tab-Tite klemhouders zijn uitrekbare iPad houders welke zijn uitgerust met een zelfklemmend veermechanisme. Hierdoor zijn ze geschikt voor verschillende iPad modellen, ook met een (dikkere) hoes of case. Enkele voorbeelden zijn de Griffin Survivor, Otterbox en Gumdrop (type TABxx). Daarnaast is er de TAB-Lock (type TABLxx), welke is voorzien van een cilinderslot en quick release. Een iPad houder met slot is zeker het overwegen waard in omgevingen met een verhoogd risico op diefstal.
 • X-Grip: X-Grip houders zijn veerhouders. Deze zijn voorzien van uitrekbare X-grip armen (type UNx(B)U), waardoor ze voor alle iPad modellen geschikt zijn, ook wanneer deze een (dikkere) case hebben. X-Grip houders zijn dan ook de meest universele iPad houders.
 • Intelliskin houders: Intelliskin houders vormen de ultieme combinatie tussen tablet docking & protection en bevestiging.

Bent u nog op zoek naar een degelijke iPad case, eventueel waterdicht en/of met valbescherming? Neem dan meteen even een kijkje in ons assortiment tablet bescherming.

Zelf uw ideale iPad houder & mount samenstellen
Omdat het assortiment met RAM onderdelen ontzettend uitgebreid is, raden we aan om structureel te werk te gaan. Daarbij is het goed om eerst een aantal zaken voor uzelf op een rijtje te krijgen:

 • Om wat voor iPad model gaat het?
 • Wil ik mijn iPad met of zonder case bevestigen?
 • In of op welk voertuig wil ik mijn iPad bevestigen?
 • Waaraan en op welke manier wil ik mijn iPad bevestigen?

Met RAM Mounts kunt uw iPad houder en bevestigingssysteem zo simpel of uitgebreid maken als u maar wilt.

Bekijk onze uitleg over zelfbouw met RAM Mounts

 

Een iPadhouder online bestellen
Bent u inmiddels overtuigd door de voordelen van RAM Mounts maar komt u er ondanks onze uitgebreide uitleg toch niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers van ons klantenservice team zijn zowel telefonisch als per mail en via live chat bereikbaar en helpen u graag met een deskundig advies op maat. Heeft u eenmaal de juiste iPadhouder samengesteld, dan is bestellen zo geregeld. Bovendien profiteert u bij Emounting altijd van een gratis verzending en goede garantievoorwaarden.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box