Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Houders Samsung Tab Active3 (2020) (SM-T570/T575

Houders zijn geschikt voor de  Samsung Tab Active3 (2020) (SM-T570/T575).

Filters

Houders op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy TAB Active 3 veelal gebruikt in professionele, heavy duty omgevingen. Naast de actieve houder van RAM Mount verkopen wij houders van Brodit en Tablet-EX-Gear. Voorzien van vaste oplaadpunten en ook met mogelijkheden voor anti-diefstal slot.

Deze tablet is standaard voorzien van dockingaansluiting aan de zijkant (lange zijde). De actieve houders maken hier een connectie mee (POGO-pins). U hoeft daarom niet met stekkertjes te rommelen om op te laden! Dit kan zeer handig zijn wanneer de Active 3 de hele dag gebruikt wordt en regelmatig in en uit de houder wordt gehaald.

Deze houders zijn uitermate geschikt voor het gebruik op bijvoorbeeld heftrucks, order Pick karren, vrachtwagens of paktafels. De tablet zal altijd voorzien zijn van laadfunctionaliteit en direct mee te nemen is vanwege de flexibele houder. De Samsung Galaxy TAB Active 3 is een tablet die veel in ruigere omstandigheden gebruikt wordt zoals op de werkvloer van een magazijn. De tablet zelf is al uitgerust met een goede bescherming tegen vallen, stof en water. Er hoeft dus niet nog eens een extra hoes om de tablet. Alle houders passen dus op de standaard maat van de Samsung Galaxy TAB Active 3.

Voor de Samsung Galaxy TAB Active zijn ook universele houders beschikbaar zoals de RAM Mount X-Grip deze houder is geschikt voor alle Samsung Galaxy Active op de markt. Een zeer stevige universele oplossing dus.

Tab-Tite houder voor Samsung Tab Active 3. Doormiddel van de handige uittrekveer zit de tablet snel vast in een stevige houder en kan deze elk moment met één snelle beweging uit de houder worden gehaald. De Tab-Tite houder is ook voorzien van een camera gat voor wanneer je gebruik van de camera dient te maken.

Alle houders voor de Samsung Tab Active 3 zijn voorzien van een AMPS gaten patroon aan de achterzijde van de houder. Hierop past bijvoorbeeld een kogel van RAM Mounts waarmee de houder kunnen ombouwen naar elke bevestiging die er mogelijk is.

Voor de verschillende bevestigingsmanieren vindt je hier een overzicht.

Houders zijn geschikt voor de  Samsung Galaxy Tab Active3 (2020) (SM-T570/T575)

Heeft u vragen over de bevestiging van deze houders, dan adviseren wij u graag verder. Heeft u een bedrijf? En wilt u bijvoorbeeld advies op locatie klik dan hier voor meer informatie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box