Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

3 prachtige fietsroutes in Nederland: Ontdek ze met de beste telefoonhouders!

  • 27 / 03 / 2023 0
3 prachtige fietsroutes in Nederland: Ontdek ze met de beste telefoonhouders!

Er zijn talloze fietsroutes in Nederland die je kunt verkennen. Emounting heeft drie prachtige routes voor je geselecteerd, maar het kan soms lastig zijn om tijdens het fietsen te navigeren. Om dit probleem op te lossen, hebben wij voor deze routes de beste telefoonhouders geselecteerd, zodat je jouw telefoon gemakkelijk kunt gebruiken voor navigatie en nooit meer een afslag zult missen.

 De Veluwezoomroute – 45km

De Veluwezoomroute is een prachtige fietsroute door de Veluwe, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland. De route is ongeveer 45 kilometer lang en voert je door uitgestrekte bossen, heidevelden en langs beken. Onderweg kom je langs het Nationaal Park Veluwezoom, waar je kunt genieten van de mooie natuur en verschillende diersoorten kunt spotten.

Een ideale telefoonhouder voor deze type routes is een elastische houder. De Bone Sport telefoonhouder is hiervoor zeer geschikt. Deze houder kan eenvoudig op de stuurpen worden bevestigd en zorgt ervoor dat je telefoon stevig aan je fiets is bevestigd. De siliconen houder biedt bovendien bescherming tegen beschadigingen van je telefoon. Verder is de houder bestand tegen regen en roestvorming, waardoor de levensduur van deze houder erg lang is. Voor normale, rustige fietsroutes, zoals de Veluwezoomroute is deze houder dus absoluut aan te bevelen.

De Zaanse Schansroute – 25km

De Zaanse Schansroute is een mooie fietsroute door het historische en pittoreske Zaanse Schans. De route is ongeveer 25 kilometer lang en voert je langs oude molens, houten huizen en historische panden. Onderweg kun je een bezoek brengen aan de verschillende musea en winkeltjes die zich in de buurt bevinden.

Een handige accessoire voor deze route is de RAM Mount X-grip met Tough-Strap, die stevig aan je stuur bevestigd kan worden. Aangezien je tijdens deze route waarschijnlijk regelmatig stopt, is het belangrijk dat je jouw telefoon gemakkelijk kunt bevestigen en verwijderen. Met de X-grip is dit probleemloos mogelijk, door de grip iets uit elkaar te trekken kun je de telefoon eenvoudig losmaken. De X-grip sluit zich vanzelf weer strak om de telefoon, waardoor deze stevig op zijn plek blijft zitten.

Beekdal – 44km

Deze route is alleen geschikt voor ervaren fietsers, met slechts 10,96 km verharde wegen en 33,44 km onverharde wegen, waaronder smalle paadjes met obstakels en beperkte passeermogelijkheden. Het gaat langs waterpartijen en door bossen, met enkele tussenstukken op verharde wegen zoals in Wolfheze. Het is een avontuurlijke, maar prachtige route die je voor geen goud wilt missen.

Als je deze route gaat rijden, is het aan te raden om gebruik te maken van een kliksysteem. Dit systeem bestaat uit een hoesje en een mount en is verkrijgbaar van verschillende merken, waaronder Quad Lock, Rokform en SP Connect. Met een dergelijke klikbevestiging kun je optimaal genieten van de route zonder enige belemmering.

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box