Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Brodit introduceert ModTek: de volgende generatie apparaatmontage

  • 05 / 03 / 2024 0
Brodit introduceert ModTek: de volgende generatie apparaatmontage

Integreer de ongeëvenaarde bescherming van de ModTek Hard Case en ontketen de kracht van USB-C met het ModTek Dock voor gelijktijdig snel opladen en snelle gegevensoverdracht voor de volgende generatie apparaatmontage.

Deze robuuste combinatie van case en dock is ontworpen om een ​​revolutie teweeg te brengen in de manier waarop tablets worden beschermd en gemonteerd en biedt ongeëvenaarde duurzaamheid, gemak, efficiëntie en compatibiliteit, terwijl gelijktijdig opladen tot 100 W en gegevensoverdracht tot 5 Gbps op één enkele USB-C-kabel mogelijk zijn.

De ModTek Hard Case (patent aangevraagd) biedt de ultieme tabletbescherming. Het beschermt tablets tegen dagelijkse slijtage onder de zwaarste werkomstandigheden, terwijl naadloze toegang tot knoppen, poorten, camera's en het scherm behouden blijft. Deze robuuste hoes biedt bescherming tegen vallen, vergelijkbaar met eerdere aanbiedingen van ProClip, maar valt op door lichter en betaalbaarder te zijn en directe toegang tot de USB-C-connector in de tablet mogelijk te maken.

Het ModTek Dock (patent aangevraagd) vormt een perfecte aanvulling op de ModTek Hard Case met twee verhoogde montagepunten die op één lijn liggen met de Hard Case. De snelontgrendelingsknop (patent aangevraagd) maakt moeiteloos koppelen en loskoppelen met één hand aan de beschermde USB-C-stekker mogelijk. Het ModTek Dock is universeel compatibel met alle huidige en toekomstige ModTek Hard Cases, waardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd en de totale kosten worden verlaagd door apparaatupdates mogelijk te maken zonder dat vervanging van het Dock en/of de voeding nodig is.

USB-C is de toekomst van data- en stroomafgiftetechnologie. In tegenstelling tot traditionele pogo-pinverbindingen, die gevoelig zijn voor stof, vuil, vocht en buigen, biedt USB-C superieure bescherming en verbeterde datamogelijkheden. ModTek maakt SuperSpeed-verbindingen tot 5 Gbps mogelijk met achterwaartse compatibiliteit met USB 2.0-apparaten, terwijl tegelijkertijd de tablet wordt opgeladen. Een optionele USB-C-hub voegt veelzijdigheid toe, waardoor gebruikers externe accessoires op de ModTek Hard Case kunnen aansluiten.

Veelzijdigheid is de sleutel bij het ModTek Dock. Het ondersteunt zowel directe voeding als voeding via een datahub die rechtstreeks op de USB-C-poort aan de achterkant van het dock wordt aangesloten. Afhankelijk van de databehoeften kunnen op deze poort optionele hubs of splitters worden aangesloten voor externe apparaatverbindingen, zoals scanners, betaalterminals, dashcams, PTT, digitale video, externe camera's, printers en nog veel meer voor het verhogen van de efficiëntie en productiviteit op de werkplek.

De USB-C-connector in het ModTek Dock ondersteunt alle 24 USB-C-contacten en 16 elektrische paden voor data en stroom. Het voldoet aan de USB-C 3.1-standaard, die Power Delivery 2.0 (PD) omvat voor efficiënte stroomverdeling tot 100 W, nu een industriestandaard voor laptops, tablets, mobiele telefoons en meer. USB-C-connectoren zijn gebouwd om lang mee te gaan, met een minimale duurzaamheidsstandaard van 10.000 keer insteken/uittrekken, en de ModTek Dock en Hard Case zijn geschikt voor 20.000 insteken/uittrekken, ruim boven de industrienormen.

Het ModTek-systeem is gebouwd voor elke werkplek. AMPS- en VESA75-verzonken gatenpatronen op het Dock zorgen voor eenvoudige montage op bestaande armen en steunen. Een optionele sleutelvergrendelingsmodule voegt een extra fysieke beveiligingslaag toe om te voorkomen dat tablets verloren gaan of worden gestolen buiten de werkplek.

Om de allerbeste prestaties onder veeleisende omstandigheden te garanderen, hebben de ModTek Hard Case en Dock strenge, onafhankelijke militaire standaardtests van derden ondergaan. Dit omvat thermische schokken, trillingen van vorkheftrucks (16Gmrs), USB-C-inbrenging (20K) en tests van vallen op beton van 1,80 meter. Deze tests garanderen dat de tablet zelfs onder de zwaarste omstandigheden beschermd en volledig functioneel blijft.

Emounting is verkoper van het Brodit ModTek systeem en kan op verzoek een demo laten zien in onze showroom en bij u op het bedrijf. Van alle beschikbare tablet versies heeft Emounting alvast handige bundels gemaakt.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box