Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

De beste draadloze oplaadhouders

  • 10 / 02 / 2022 0
De beste draadloze oplaadhouders

Van waterdichte telefoonhouders met geïntegreerde Qi-technologie tot bevestigingen voor de officiële Apple MagSafe-oplader, RAM® Mounts heeft het voor je.


RAM® waterdichte houders voor draadloos opladen

De RAM® Quick-Grip™ Wireless en RAM® Tough-Charge™ met X-Grip® Technology zijn gepatenteerde, universele, waterdichte draadloze oplaadhouders voor Qi-compatibele telefoons. Deze houders zijn geweldig voor gebruik binnen en buiten omdat ze waterdicht zijn, en ze werken met telefoons in hoesjes met een maximale dikte van 6 mm.

RAM® Ball-adapter voor Apple MagSafe-bevestigingen

Deze RAM® MagSafe-adapter is speciaal ontworpen om te passen op de officiële Apple MagSafe-oplader met het extra voordeel van compatibiliteit met RAM® Mounts. Deze adapter biedt een perfecte en veilige pasvorm voor de oplaadschijf van de MagSafe en is alleen compatibel met de iPhone 12- en iPhone 13-serie, met of zonder een officiële Apple MagSafe-hoes. Kies een RAM® MagSafe-adapterset of bouw er zelf een met montagecomponenten van B-formaat.

RAM® Quick-Grip™ houder voor Apple MagSafe telefoons

De RAM® Quick-Grip™-houder voor Apple MagSafe-telefoons, uitgebracht in januari 2022, combineert de houdkracht van de RAM® Quick-Grip™ met de oplaadmogelijkheden van de Apple MagSafe-oplader. De oplader wordt rechtstreeks in de houder gestoken met de mogelijkheid om de plaatsing van de oplader aan te passen, afhankelijk van uw iPhone-model.

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box