Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Emounts telefoonhouder geschikt voor elke auto!

Emounts telefoonhouder geschikt voor elke auto!

Ben jij opzoek naar een telefoonhouder die stevig en strak gemonteerd zit in jouw auto? Dan is deze oplossing wat voor jou.

­Emounts telefoonhouder geschikt voor elke auto verkrijgbaar met X-Grip en Magneet bevestiging.

Met een Brodit Proclip als basis zorg je voor een stevige bevestiging.  De ProClip is een montage steun voor op het dashboard van uw voertuig. Op de ProClip kunt u b.v. de houder van uw telefoon, PDA of handsfree set monteren zodat deze zich altijd onder handbereik bevindt. Veilig en makkelijk. De ProClip is een voertuig specifieke, eenvoudig te monteren steun. De montage is snel en makkelijk. U heeft geen speciale gereedschappen nodig, u hoeft het dashboard niet te demonteren en dit alles zonder dat u uw dashboard of interieur beschadigd.

Emounting maakt een combinatie van twee A-merken. Bij het bestellen van de Emounts heb je keuze uit drie verschillende telefoonhouders:

Vul de stappen in en bestel!

Naast iedere product zijn drie velden te vinden. Vul de velden in en wij bestellen de passende proclip voor jouw voertuig. Na 2-3 werkdagen ontvang jij jouw emounts telefoonhouder (mits op voorraad leverancier).

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box