Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

NIEUW: robuuste telefoonhouders met laag profiel op het stuur

  • 15 / 12 / 2022 0
NIEUW: robuuste telefoonhouders met laag profiel op het stuur

Je favoriete RAM®-telefoonhouders zijn nu verkrijgbaar in onopvallende kits! Ontdek de RAM® Quick-Grip™ en RAM® X-Grip® .

Je favoriete RAM®-telefoonhouders zijn nu verkrijgbaar in onopvallende kits! Deze RAM® X-Grip®- en RAM® Quick-Grip™-sets zijn voorzien van de RAM® Tough-Claw™-basis, waardoor ze de perfecte stuuroplossing zijn voor fietsen en meer.

Een telefoon op je fiets- of motorstuur laten monteren kan verschillende voordelen opleveren. Een van de belangrijkste voordelen is dat je tijdens het rijden gemakkelijk toegang hebt tot je telefoon. Dit betekent dat u navigatie-apps kunt gebruiken om u te helpen uw weg te vinden, of dat u snel uw berichten of meldingen kunt controleren zonder te stoppen en uw telefoon uit uw zak of rugzak te halen.

Een ander voordeel van een telefoon op je stuur is dat je je telefoon binnen handbereik houdt, waardoor je hem minder snel vergeet of achterlaat. Dit is vooral handig als u uw telefoon gebruikt voor navigatie of als hulpmiddel om uw ritten bij te houden.

Vereenvoudig uw installatie met een eenvoudig te bevestigen oplossing voor stuurmontage - geïnstalleerd met één draai aan een enkele knop. Vind hieronder de perfecte kit voor je telefoon.

Shop RAM® X-Grip® Kits of RAM® Large X-Grip® Kits

Shop the Low-Profile RAM® Quick-Grip™

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box