Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

RAM® kondigt Apple MagSafe-adapter en bevestigingen aan

  • 22 / 05 / 2021 0
RAM® kondigt Apple MagSafe-adapter en bevestigingen aan

Nieuwe RAM® Ball Adapter voor Apple MagSafe beschikbaar zal zijn in de zomer van 2021.

RAM® Mounts, de marktleider op het gebied van mobiele montageoplossingen, kondigt aan dat de nieuwe RAM® Ball Adapter voor Apple MagSafe beschikbaar zal zijn in de zomer van 2021. Sluit een B-maat bal aan de achterkant van de adapter aan en verbind RAM®'s B-maat Bevestigingscomponenten om uw iPhone 12 in vrijwel elk personenvoertuig te monteren.

 

Het eenvoudige ontwerp stelt u in staat uw Apple MagSafe-oplader in de open holte te drukken en uit te lijnen met het geïntegreerde kabelkanaal - om te verwijderen, is er een opening aan de achterkant om een ​​kleine pin in te drukken, waardoor de MagSafe uit de adapter wordt gedrukt. Met de B-maat bal aan de achterkant bevestigd om een ​​complete houder te maken, doet deze adapter ook dienst als iPhone 12-houder door de twee magneten in de iPhone en de MagSafe-oplader op één lijn te brengen. Momenteel is de nieuwe MagSafe-technologie van Apple alleen van toepassing op de nieuwe iPhone 12-modellen zonder hoesje, of met een Apple MagSafe-hoesje, maar deze richting impliceert dat de technologie hier blijft voor toekomstige iPhones.

Apple MagSafe-adapter verkrijgbaar in de zomer van 2021

Vanwege het vertrouwen op de magneten om de iPhone 12 gemonteerd te houden, wordt het niet aanbevolen om deze houder te gebruiken voor terreinwagens of voertuigen met een open cockpit. Deze omvatten motorfietsen, e-bikes, ATV / UTV's en waterscooters.

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box