Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Bevestiging smartphone aan trackrails van rolstoel met RAM Mounts oplossing

  • 15 / 09 / 2019 0
Bevestiging smartphone aan trackrails van rolstoel met RAM Mounts oplossing

Met de net verschenen RAM Mounts kogel voor montage op rolstoel T-slot montage rails zijn er nu nog stevigere oplossingen voor montage van smartphone, tablets of camera aan diverse grote merken rolstoelen.

Met de nieuwe RAM Mounts kogel voor montage op rolstoel T-slot montage rails zijn er nu nog stevigere oplossingen voor montage van smartphone, tablets of drinkbekerhouder aan diverse merken rolstoelen. De kogels maken gebruik van bestaande stoel- of armleuning rails en zijn voor zien van twee t-slots voor flexibele en gemakkelijke montage. Compatibel met alle grote merken rolstoelen zoals Invacare, Permobil en Quickie.

Van deze klant ontvingen we foto's van de toepassing met flexibel statief en X-grip gemonteerd op de stoelrails. Andere combinaties zijn uiteraard ook mogelijk dankzij het veelzijdige RAM Mounts assortiment.

Onderdeel RAM-B-238-WCT werd gebruikt voor montage van flexibel statief met X-grip. Voor zwaardere toepassingen zoals 10 inch tablets en schermen is er ook een uitvoering met C-kogel.

Voor inspiratie kunt u ook in de online brochure kijken of op onze website in deze categorie. Wij adviseren u graag verder voor een passende oplossing.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box