Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

RAM® Mounts voertuigdocks en laadstations voor de Galaxy XCover6 Pro

  • 22 / 07 / 2022 0
RAM® Mounts voertuigdocks en laadstations voor de Galaxy XCover6 Pro

Deze RAM® EZ-Roll'r™-actieve docks die speciaal zijn ontworpen voor de Samsung Galaxy XCover6 Pro, bieden een probleemloze oplossing voor het aanleggen van voertuigen.

De nieuwste robuuste smartphone van Samsung is nu verkrijgbaar met door RAM® Mounts powered voertuigdocks en laadstations voor de Galaxy XCover6 Pro. Of u nu onderweg bent of op kantoor, deze stroomaccessoires zijn essentieel om uw XCover6 Pro opgeladen en aangesloten te houden. Bescherm uw investering en verbeter uw workflow met deze XCover6 Pro-accessoires.

Deze RAM® EZ-Roll'r™-actieve docks die speciaal zijn ontworpen voor de Samsung Galaxy XCover6 Pro, bieden een probleemloze oplossing voor het aanleggen van voertuigen. Verkrijgbaar voor een XCover6 Pro zonder hoesje of een XCover6 Pro met zijn originele beschermhoes, elk van deze docks is voorzien van geïntegreerde pogo-pin-oplaadmogelijkheden voor een efficiënte docking-ervaring terwijl de poorten van de smartphone worden beschermd. Combineer met verschillende RAM® Mounts-componenten voor een aangepaste montage op basis van uw omgeving en voertuigtype.

 

Of u nu in het verkooppunt, in het magazijn of in de productie bent, RAM® Mounts levert massa-oplaadoplossingen voor de Samsung Galaxy XCover6 Pro, zowel in zijn OEM-beschermhoes, zonder hoesje, en in een IntelliSkin®-beschermhoes. Dock veilig tot zes XCover6 Pro's 's nachts in deze multi-poort laadstations, zodat ze de volgende dag klaar zijn om te werken.

Verwacht Q4-2022

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box