Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

RAM® Tough-Track™ Een flexibel montage systeem

  • 25 / 04 / 2024 0
RAM® Tough-Track™ Een flexibel montage systeem

Het gebruik van een railmontagesysteem is een schone, slimme en innovatieve manier om meerdere apparaten in vrijwel elke toepassing te monteren. Of u nu op een ATV, motorboot of vrachtwagen monteert, de RAM® Tough-Track™ voegt enorme waarde toe aan uw voertuig of werkstation.

Het gebruik van een railmontagesysteem is een schone, slimme en innovatieve manier om meerdere apparaten in vrijwel elke toepassing te monteren. De RAM® Tough-Track™ tilt deze innovatie naar een hoger niveau door een centraal toegangspunt voor uw railcomponenten en meerdere raillengtes aan te bieden voor het door u gewenste montageoppervlak. Of u nu op een ATV, motorboot of vrachtwagen monteert, de RAM® Tough-Track™ voegt enorme waarde toe aan uw voertuig of werkstation.

Track rails van aluminium (verschillende kleuren)

Verkrijgbaar in zwart en zilver, de modulaire aluminium versie van de RAM® Tough-Track™ kan op elk vlak oppervlak worden geboord en is ontworpen voor gebruik met #8 schroeven voor eenvoudige installatie – hardware niet inbegrepen. Het geanodiseerde aluminium is ontworpen als een betrouwbare en robuuste montageoplossing en zorgt voor een soepele geleiding over de rail en bescherming tegen corrosie. Met behulp van een centrale of 90 graden bovenlaadverlenging kunt u uw railsysteem op vrijwel elke gewenste lengte en plaatsing configureren.

Track rails van composiet met bovenlader

De top-loading composietversie van de RAM® Tough-Track™ is voorzien van montagegaten naast de rail, wat een versterkte veiligheid biedt voor een stabiele montage. Deze railmontageoplossing is compatibel met een grote verscheidenheid aan RAM®-railbasissen en kan eenvoudig op elk vlak oppervlak worden geboord.

RAM® Tough-Track™ voor rails en stangen

Deze versie van de RAM® Tough-Track™ is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes en twee verschillende breedtes en is ideaal voor het creëren van een railmontageoppervlak via buizen, staven en rails. De verschillende spoorafmetingen zijn geschikt voor rails met een diameter van .625” tot 2.625” en zijn compatibel met een breed scala aan RAM®-railbevestigingen en componenten.

RAM® HandTrack™

Verkrijgbaar in lengtes variërend van 4" tot 30", de RAM® Hand-Track™ is een ideale track- en leuningoplossing voor ATV's, boten, kajaks en meer. De Hand-Track is compatibel met alle RAM-railbevestigingen en bevat twee top-loading eindkappen voor bevestiging op een vlak oppervlak. Om meerdere trackrails te combineren, kunt u deze koppelen met een van boven geladen handrailverlenging met middenconnector.

Composiet met eindlading

Voor de meest kosteneffectieve oplossing voor railmontage, bekijk de eindladende composietversie van de RAM® Tough-Track™. De taps toelopende uiteinden maken het gebruik van eindkappen overbodig en zorgen voor een spanningsvrij inbrengen en verwijderen van railbases. De hardware past in een verzonken kanaal, zodat de T-bout aan de onderkant van de railbases niet wordt belemmerd bij het over de rail glijden.

Trackrail bevestigingen 

RAM® railmontagecomponenten en accessoires zijn compatibel met vrijwel elk railsysteem op de markt, inclusief alle versies van de RAM® Tough-Track ™. Of u nu een volledige kit of afzonderlijke componenten toevoegt, RAM® biedt een breed scala aan oplossingen voor het aansluiten van vrijwel elk apparaat.

Emounting kan alle soorten Tough-tracks leveren, de meeste direct uiit voorraad. We geven u graag advies over de juiste toepassing. Zakelijke afnemers kunnen op afspraak onze showroom bezoeken.

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box