Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Telefoonhouder voor op de E-bike

Telefoonhouder voor op de E-bike

Heb je net een nieuwe e-bike aangeschaft of rij je al een tijdje op een e-bike. Rust dan nu jou e-bike compleet uit met een van onze telefoonhouders en ga veilig en verantwoord op pad met jouw e-bike.

E-bike telefoon houders
Ga veilig en verantwoord op pad met de E-bike met de oplossingen van emounting.nl
Wij zetten de 5 beste telefoonhouders voor de e-bike graag op een rijtje voor jou:

Bone Bike Tie 3

De Bone Bike Tie 3 is een universele fietshouder die smartphones tot maximaal 6.7 inch kan bevestigen. De houder is gemaakt van stevig silicone materiaal wat zorgt dat de telefoon stevig vastgeklemd wordt in de houder. Je bevestigt de houder met een riemsluiting op het stuur en je kan veilig beginnen aan jou e-bike rit. Hij is verkrijgbaar in de verschillende kleuren zwart, rood en grijs.

SP Connect universele Bike Bundel

De Bike Bundel van SP Connect zit erg sterk vast op het stuur. SP Connect heeft meerdere varianten voor de E-bike. Je monteert de montage steun gemakkelijk op het stuur met het schroefmechanisme hierop klik kan je de bijpassende universele hoes met een kwartslag draai bevestigen aan de houder. Regenachtige omstandigheden zijn geen probleem voor deze houder. je telefoon zit namelijk in een meegeleverd regenbestendig hoesje.

Lampa OPTI-BELT

De meeste e-bikes beschikken over een fietscomputer met functies. Toch biedt een smartphone op de fiets bevestigen wel meerwaarde. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het volgen of bijhouden van routes. De Lampa Opti-BELT is hiervoor een goede oplossing. Met de riem maak je deze telefoonhouder stevig vast waarnaar je verschillende houders kunt bevestigen de universele waterdichte of de normale universele.

Bone bike Tie 4 + Power strap

De Bone bike tie 4 + power strap is zeer geschikt voor de lange fiets tochten. Met deze handige houder kun je namelijk naast de telefoon ook een powerbank bevestigen aan het stuur. Hierdoor loop je niet het risico dat je telefoon ineens leeg is en je halverwege de route niet meer weet. De bike tie 4 is geschikt voor smartphones van 4,7 tot en met 7,2 inch. We bieden de bike tie 4 ook als combi deal aan met een Varta powerbank en een laadsnoertje. Bekijk het aanbod hier

RAM Mount Low-Profile X-Grip Tough claw

De RAM Mount X-Grip met Tough claw is een zeer stevige bevestiging voor op de fiets die elke dikte e-bike sturen aan kan. Door de universele houder is deze X-Grip geschikt voor alle telefoons met of zonder hoes. De Tough claw maakt het mogelijk deze houder snel en makkelijk te verplaatsen naar een ander voertuig bijvoorbeeld een normale fiets of een motor. Bij de X-Grip zit een gratis tether ter zekerheid van de bevestiging op bijvoorbeeld de motor wanneer er veel wind ontstaat.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box