Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Top 10 voertuig bevestigingen

  • 16 / 03 / 2021 0
Top 10 voertuig bevestigingen

Er zijn verschillende manieren om elektronica in voertuigen te bevestigen met RAM Mounts. Wij hebben de 10 populairste manieren even op een rijtje gezet.

Top 10 voertuig bevestigingen  

RAM Twist-Lock Suction Cup Base with Ball

Deze zuignap is erg populair voor het bevestigen in voertuigen. De reden waarom de RAM Twist-Lock zo populair is komt mede door de enorm sterkte vacuüm kracht van de zuignap. Door de twist Lock te gebruiken creëer je een sterke bevestig op ondergronden zoals glas. Hierop kan weer van alles bevestigd worden door een arm of een houder aan de Twist-Lock te monteren.

RAM Portable Friction Dashboard Base

Mocht je het niet praktisch of niet mooi vinden om iets aan de ruit te hangen. Dan adviseren wij de Portable Friction Dashboard Base. Deze Dashboard Base is voorzien van antislip materiaal en verzwaard om te zorgen dat hij in elke omstandigheden kan blijven functioneren. Op de Dashbase kan weer gebruik worden gemaakt van een Twistlock. Vanaf de Twistlock kan weer verder worden gebouwd naar bijvoorbeeld een telefoon houder.

RAM Tough-Mag 66MM Diameter Ball Base

Een andere mooie oplossing is onze RAM Tough Mag. De Tough Mag is voorzien van sterke magneten en een antislip ondergrond. Mocht je nou geen metalen hebben waarop de magneet bevestigd kan worden. Daar hebben we de Steel plate adapter voor, deze wordt bevestigd met 3M plak waardoor je op de gewenste plek jou mount kunt bevestigen.

RAM Tough-Track

De Ram Tough track is een hele strakke oplossing als je opzoek bent naar een schroefvaste oplossing voor je dashboard. Ze worden geleverd in verschillende maten en zijn uit te rusten met meerdere bevestigingen op 1 rail.  

RAM Stubby Cup Holder Ball Base

Als je niks wilt bevestigen in je dashboard of op je raam dan raad ik de RAM Stubby Cup aan. De Stubby cup is verzwaard, samen met de vinnen aan de zijkant zorgt dit voor optimale grip.

RAM Tough-Wedge Base with Ball

Deze mount schuif je tussen de stoel en middenconsole in. Je kunt deze mount tussen de passagiersstoel of de bestuurdersstoel plaatsen. Ook kun je de Tough Wedge omdraaien en voor de achter stoelen gebruiken.

RAM Torque Small Rail Base for Headrest Post

Een andere goede oplossing voor het monteren van een tablet op de achterbank is de Torque mount. Deze kan worden bevestigd aan de hoofdsteun van de voorstoel.

RAM U-Bolt Ball Base for Rear View Mirrors

Dit is een mooi alternatief voor de suction cup die je niet hoeft te bevestigen aan de ruit. Dit past op elke acteruitkijk spiegel en is ideaal om een camera of telefoon op te hangen.

RAM Pod HD Vehicle Mount

Dit is een hele stevige heavy duty bevestigingsmethode die wordt vastgemaakt aan de stoelbout van de passagiersstoel. Deze oplossing is ideaal voor bijvoorbeeld tablets.

RAM 8” Upper Pole with Double Swing Arms & Round Plate

Deze oplossing is de meest heavy duty oplossing. Ook deze wordt bevestigd aan de stoelbout van de passagiersstoel. Hierop kan vervolgens een tablet of laptop worden bevestigd. 

Altijd uw apparaat bij u tijdens het autorijden door het uitgebreide assortiment RAM houders, geschikt voor elke auto of bestelbus. Monteer uw GPS, Smartphone, tablet of laptop stabiel met de houders van RAM. Snelle montage, flexibel en verstelbaar in elke kijkhoek voor optimaal gebruiksgemak van uw apparaat.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box