Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Top 5 fiets bevestigingen

  • 04 / 05 / 2021 0
Top 5 fiets bevestigingen

Er zijn verschillende manieren om elektronica op de fiets te bevestigen met RAM Mounts, SP Connect. Wij hebben de 5 populairste manieren even op een rijtje gezet. Bekijk de oplossingen bij emounting.

RAM Mount EZ-Strap met X-Grip smartphonehouder

Deze RAM Mount EZ-Strap met X-Grip wordt veel gebruikt onder de fietsers. De reden hiervoor is omdat de EZ-Strap gemakkelijk te monteren en te verwijderen is. Handige stangmontage voor ronde en hoekige (stuur) stangen. Door de X-Grip maakt dit een universele smartphone houder waar bijna alle smartphones inpassen.  Voor extra veiligheid wordt er altijd een beveiligingselastiek mee geleverd bij aankoop van een RAM Mount X-Grip.

BoneSports telefoonhouder fiets stuurpen - Universeel- Bike Tie PRO3

Mocht je opzoek zijn naar een betaalbare en universele smartphone houder. Dan adviseren wij de BoneSports telefoonhouder fiets stuurpen. De flexibele houder, gemaakt van kwalitatief hoogwaardig siliconen, zorgt ervoor dat jouw smartphone altijd stevig bevestigd zit aan het stuur van je fiets. De Bike Tie PR03 is heel gemakkelijk binnen enkele seconden te bevestigen en verwijderen van de stuurpen.

SP Connect Aluminium Stem Fiets Mount Pro

Een andere mooie oplossing is onze SP Connect Stem aluminium fiets mount pro. De SP Connect stem mount is een van de strakste smartphonehouders. Bij bevestiging wordt gebruik gemaakt van een mountable case. De telefoon kan worden bevestigd aan de houder doormiddel van het twist lock systeem wat zich bevindt op de achterkant van de smartphone hoes. Deze oplossing is erg populair onder de fietsers en ook uitermate geschikt voor ruige omstandigheden zoals mountainbiken.

Lampa Opti-Handle stuurstang mount met universele smartphonehouder

Lampa Opti-Handle is een betaalbare en degelijke smartphone houder. Deze universele smartphone houder is voorzien van een Duo Lock systeem waarme de complete telefoonhouder kan worden afgenomen. Dit kan handig zijn wanneer je de telefoonhouder niet gebruikt bijvoorbeeld.

RAM Mount Snap-Link™ Tough- Claw™ met Phone X-Grip™

De RAM Mount Snap-Link behoord ook tot de top 5 fiets smartphonehouders. Door gebruikt te maken van de Thoug-Claw creëer je een universele bevestigingsmethode die op elk fietsstuur passen gemaakt kan worden. Dit kan erg handig zijn wanneer er vaak tussen fiets (of motor) gewisseld wordt. Naast de universele bevestigingsmethode is de X-Grip telefoonhouder ook universeel. Voor extra veiligheid wordt er altijd een beveiligingselastiek mee geleverd bij aankoop van een RAM Mount X-Grip.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box