Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Top 5 motor bevestigingen

  • 20 / 04 / 2021 0
Top 5 motor bevestigingen

Er zijn verschillende manieren om een smartphone op een motor te bevestigen. Wij hebben de 5 populairste manieren even op een rijtje gezet.

Top 5 motor bevestigingen

RAM Mount X-Grip houder stuurstang set

Deze RAM Mount X-Grip is erg populair voor het bevestigen op motoren. De reden waarom de RAM Mount X-Grip zo populair is onder de motorrijders komt mede door de kwaliteit van de houder en doordat het een universele smartphonehouder is. Door de X-Grip te gebruiken creëer je een sterke bevestiging van welke telefoon dan ook. Voor extra veiligheid wordt er altijd een beveiligingselastiek mee geleverd bij aankoop van een RAM Mount X-Grip.

Lampa Opti-Handle stuurstang mount met universele smartphonehouder

Mocht je opzoek zijn naar een betaalbare en degelijke smartphonehouder. Dan adviseren wij de Lampa Opti-Handle stuurstang mount. Deze universele smartphone houder is voorzien van een Duo Lock systeem waarmee de complete telefoonhouder kan worden afgenomen. Dit kan handig zijn wanneer je de telefoonhouder niet gebruikt bijvoorbeeld.

SP Connect Moto Stuurstang Mount Pro

Een andere mooie oplossing is onze SP Connect Moto. De SP Connect Moto is een van de strakste smartphonehouders. Bij bevestiging wordt gebruik gemaakt van een mountable case. De telefoon kan worden bevestigd aan de houder doormiddel van het twist lock systeem wat zich bevindt op de achterkant van de smartphone hoes. Deze oplossing is erg populair onder de motorrijders.

Rokform Pro Series Motorcycle Stem Mount voor Rokform case

De Rokform Stem Mount is een mooie centrale oplossing voor het bevestigen van de smartphone op de motor. De mount wordt bevestigd met slechts één schroef en is daarom erg simpel te instaleren met het meegeleverde gereedschap. Deze gebruiksvriendelijke smartphonehouder voor motor is volledig verstelbaar voor de perfecte kijkhoek voor kaarten, oproepen, sms-berichten en meer.  

RAM Mount Quick-Grip™ klemhouder smartphone

De RAM Mount Quick-grip behoord ook tot de top 5 motor smartphonehouders. Deze houder is universeel en kan worden ingesteld met de verstelbare zijklemmen. Door de veerklem aan de bovenkant kan de smartphone makkelijk worden in en uitgeplaatst met slecht één hand. Zeer geschikt voor zware toepassingen zoals off-road rijden.  

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box