Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Zebra ET5x-serie robuuste tablet-dockingstations

  • 22 / 05 / 2021 0
Zebra ET5x-serie robuuste tablet-dockingstations

Nieuw in de GDS® Tech ™ -lijn van tablet-docks zijn de power + data synchronisatie-docks voor de Zebra ET5x 8.3 ", 8.4" en 10.1 "

Voorbij zijn de dagen dat alleen op Samsung of Apple werd vertrouwd om tablets te produceren voor een breed scala aan industrieën. Naarmate deze consumentgerichte tablets steeds meer in de richting van meer praktisch dagelijks gebruik komen, hebben bedrijven zoals Zebra Technologies de focus verlegd naar robuuste tablets voor bedrijven voor de detailhandel, warehousing, gezondheidszorg en meer. Hun beproefde scan- en lokaliseringssysteemtechnologie is nu in hun reeks tablets geïnjecteerd. Gebouwd met een geïntegreerd lichtgewicht robuust frame, kunnen tablets zoals de ET5x-serie veilig werken in de meest veeleisende omgevingen. Laten we het nu hebben over Zebra ET5x Rugged Tablet Docks.

Nieuw in de GDS® Tech ™ -lijn van tablet-docks zijn de power + data synchronisatie-docks voor de Zebra ET5x 8.3 ", 8.4" en 10.1 ". Elk dock zal beschikbaar zijn met de optie van sleutelvergrendeling of combo-vergrendeling om de tablet in de houder te bevestigen. Kies van daaruit een versie met of zonder voeding, en ondersteuning voor enkele of dubbele randapparatuur via USB Type A.Deze tablet-docks dienen niet alleen als een manier om uw Zebra ET5x vast te houden tijdens het opladen, maar fungeren ook als een platform om een volledig mobiel werkstation. Met het alles-in-één computersysteem van de ET5x bevat het GDS® Dock ™ pogo-pin-technologie om een ​​volledig scala aan mogelijkheden te ontgrendelen. Dock het apparaat gewoon en de pogo-pinnen worden verbonden met de docking-contacten van de tablet om direct opladen mogelijk te maken en maximaal twee ondersteunende randapparatuur in te schakelen, zoals een toetsenbord of een scannerpistool. Hierdoor kunt u profiteren van de functionaliteit van de tablet zonder dat u deze hoeft los te koppelen.

Neem contact op met ons voor meer informatie over Zebra-producten of de Zebra ET5x Rugged Tablet Docks. We kunnen alle modellen leveren, maar niet alle modellen staan op onze website.

Online catalogus
 

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box