Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Zo vindt u de juiste RAM Mount houder voor uw tablet

  • 14 / 03 / 2024 0
Zo vindt u de juiste RAM Mount houder voor uw tablet

Het vinden van de ideale tablethouder kan een hele klus zijn. We zijn hier om het eenvoudig te maken en u te laten zien welke stappen onze Emounting experts nemen om de beste houder voor uw tablet te identificeren! Geen fan van lezen? Bekijk hieronder onze uitgebreide videogids!

Er is tegenwoordig een overvloed aan verschillende tablets op de markt, waarvan vele met gelijk klinkende namen. We zouden willen dat het zo simpel was als zeggen “Ik heb een iPad” of “Samsung Galaxy 10-inch”, maar het is belangrijk om de exacte versie en/of generatie te weten. iPads kunnen de Air, mini, Pro 11”, Pro 12.9” of hun standaard 10e generatie zijn. Samsung tablets zijn verkrijgbaar in verschillende series, zoals de Tab A en Tab S. Als u niet zeker weet welk tabletmodel precies is, kunt u dit vinden in de instellingen van uw apparaat.

Om zeker te weten welke tablet je hebt hebben we een pagina met de meest voorkomende tablets en de afmetingen. Met een link kom je direct op de juiste pagina. Een overzicht van alle tablethouders staat hier.

Dit is een alternatieve benadering, waarbij wordt verwezen naar de totale afmetingen (H x B x D) van uw tablet. Als uw tablet in een hoes zit, wilt u de totale afmetingen van de hoes meten om goed te kunnen identificeren welke RAM®-houder deze kan ondersteunen.

Belangrijk: Als de grootte van uw tablet in de naam van uw apparaat wordt vermeld, weerspiegelt dit mogelijk niet de algemene afmetingen van de tablet. Net als bij tv-schermen verwijzen deze formaten over het algemeen naar de diagonale afstand van het scherm. De Apple iPad Pro 12,9” 6e generatie wordt bijvoorbeeld vermeld met een scherm van 12,9”, maar in hun technische specificaties wordt aangegeven dat 12,9” de diagonale referentie is, terwijl de totale afmetingen 11,04 x 8,46 x 0,25 inch zijn.

Dit is een belangrijk onderscheid om te maken, omdat in dit voorbeeld de compatibele RAM® X-Grip® voor de iPad Pro 12,9” de RAM-HOL-UN11U is. Deze specifieke houder is geschikt voor tablets tot 12 inch. Op het eerste gezicht lijkt het misschien dat een 12,9” tablet te groot is voor deze houder, maar gezien de totale afmetingen past deze houder prima.

Op basis van de totale afmetingen van uw tablet, met of zonder hoesje, kunt u uw cijfers vergelijken met onderstaande tabel (maten in cm). Elke afmeting van uw tablet moet binnen het bereik Hoogte, Breedte en Diepte liggen. Afhankelijk van uw apparaat kan het zijn dat meerdere houders in de afmetingen passen. Om een ​​optimale pasvorm te bereiken, kunt u het beste de houder selecteren die het dichtst bij, maar nog steeds minder dan, de maximale waarde ligt.

RAM® Tab-Tite™ en Tab-Lock™
De RAM® Tab-Tite™ & Tab-Lock™ bestaan ​​uit modulaire, verwisselbare eindbekers (cups) die aansluiten op de boven- en onderkant van een universeel deel. Voor degenen die niet zeker zijn van het verschil tussen de twee modellen: de RAM® Tab-Tite™ is niet-vergrendelend en de RAM® Tab-Lock™ is voorzien van een sleutelslot. De voordelen van deze modulaire oplossingen zijn dat als u ooit wilt upgraden naar een nieuwe tablet, u de mogelijkheid heeft om uw bestaande houder te upgraden met een nieuwe set eindbekers die zich aanpassen aan uw bestaande lichaam. Of u heeft de mogelijkheid om te upgraden van een niet-vergrendelende behuizing naar een behuizing met sleutelvergrendeling en uw bekers mee te nemen.

RAM® X-Grip®
De RAM® X-Grip® wordt beschouwd als de meest universele in termen van het bereik van compatibele afmetingen die hij kan ondersteunen. Bij het vergelijken van RAM® Tab-Tite™ & Tab-Lock™ cupmaten kan het zijn dat geen enkele perfect op uw tablet past, of dat er misschien een aanzienlijk gat in de breedte zit. Aan de andere kant heeft de RAM® X-Grip® vrijwel altijd een optie die uw tablet perfect vasthoudt. Als u ooit uw tablet upgradet naar een nieuw model, is de kans groot dat dezelfde houder wordt overgedragen ter ondersteuning van uw nieuwe tablet zonder dat u hoeft te upgraden.

Komt u er niet uit? Vraag onze experts om advies!

@Expert Blog (C)Emounting

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box