Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Mobiele schrijftolken kiezen voor RAM Mount oplossing

  • 11 / 07 / 2017 0
Mobiele schrijftolken kiezen voor RAM Mount oplossing

Emounting leverde iPad en tablet bevestigingen voor gebruik door mobiele schrijftolken.

Deze klant zocht een stabiele oplossing voor de bevestiging van verschillende tablet op een zgn Velowalker. De Velowalker wordt gebruikt door schrijftolken die doven en slechthorende begeleiden bij bijvoorbeeld een stadswandeling of rondleiding in een museum. De gesproken tekst wordt razendsnel getypt en voor de klant zichtbaar gemaakt op een tablet.

Reactie van de klant:

"Sinds kort zijn er ook velowalkers beschikbaar voor schrijftolken met een sterk verbeterd systeem voor de tablets. Tijdens een training konden voor het eerst verschillende systemen uitgeprobeerd worden, qua velowalker, harnas en tablethouders. Steeds meer schrijftolken kiezen nu voor het RAM Mount systeem. Goed,  degelijk en zeer stabiel en dat is wat nodig is tijdens onze mobiele schrijftolkopdrachten. En als leverancier van de velowalkers zijn wij zeer tevreden met de super snelle levering van onze bestellingen."

Schrijftolk nodig met de Velowalker?

Schrijftolknodig.nl

Tolkentekst.nl


 

De getoonde oplossingen kwamen tot stand met advies van Emounting en gebruikmakend van X-Grip tablethouders voor iPad en andere tablets.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box