Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

M.T.T. 3G Tablet Bouw combinatie met RAM Mount X-Grip

  • 15 / 07 / 2016 0
M.T.T. 3G Tablet Bouw combinatie met RAM Mount X-Grip

De M.T.T. 3G Tablet Bouw muurvast met RAM Mount X-Grip op de boot.

Voor de stevige 8 inch M.T.T. Tablet 3G zoek je natuurlijk een solide bevestiging voor bijvoorbeeld op je boot. Emounting vond in samenwerking met VastenMobiel een passende oplossing.

De MTT tablet 3G is de meest complete schok- en waterdichte tablet op de markt. Dankzij optimale connectiviteit met o.a. Near Field Communication is deze tablet ideaal voor gebruik in bouw, industrie of voor doeleinden op de recreatiemarkt.



Voor een goede mount van deze 20 mm dikke 8 inch tablet kozen we de X-griphouder RAM-HOL-UN9U. Deze bestaat uit een composiet veerhouder, verstelbare grip armen en extra bodem ondersteuning. Dankzij de 8 grips met rubberen dopjes rondom zit de tablet stevig ingesloten. Inbegrepen zijn extra gemakkelijk grip knoppen, op de achterkant van de houder voor quick release van het tablet. De RAM-HOL-UN9U rekt uit en krimpt voor een perfecte pasvorm, ook voor deze dikke 8 inch tablet.

Met de RAM parts is voor vele toepassingen een complete mount met deze X-grip te maken. Bijvoorbeeld stangbevestiging op de boot, zuignapbevestiging in de auto of schroefvaste bevestiging in de vrachtwagen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box