Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

iPad Docking; het nieuwe opladen van de iPad in het werk!

  • 11 / 12 / 2017 0
iPad Docking; het nieuwe opladen van de iPad in het werk!

'To Dock or not to Dock', that's the new question. iPad Docking; het nieuwe opladen van de iPad in het werk!

Een iPad (of andere tablet) moet uiteindelijk ook opgeladen worden. Werkt u er intensief mee dan zelfs meerdere malen per dag. Het gepruts met kabeltjes en stekkertjes is niet optimaal en resulteert vaak tot kapotte stekkers of erger nog, defecte aansluiting op de tablet.

'To Dock or not to Dock', that's the new question. Er komen steeds meer oplossingen op de markt waar de iPad in beschermende case permanent voorzien wordt van een dockingconnector. Voor mobiel en desktop gebruik zijn er dan houders met laadpinnentjes die zorgen voor een snelle en foutloze aansluiting aan de laadstroom.

RAM Mounts heeft het Intelliskin systeem ontwikkelt. Een valbestendige case die de iPad voorziet van dockingpunten, kan voor mobiele toepassing in een dockinghouder geklemd worden. En voor desktop zijn er enkele en zesvoudige laadstations.De aiShell van Andres gaat nog een stapje verder in bescherming. De waterdichte cases voor de diverse iPads kunnen voorzien worden van waterdichte lightingkabel of van een waterdichte dockingconnector. De dockingconnector is weer compatible met een aiShell houder. Een maximale vrijheid en bescherming in extreme omstandigheden.
Voor advies of een demonstratie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Emounting.nl 9.5 / 10 - 1616 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »