Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Introducing... Rokform mountable iPhone Cases

  • 26 / 06 / 2018 0
Introducing... Rokform mountable iPhone Cases

RokForm Mountable cases nu bij Emounting!

Rokform is een Amerikaans merk uit Orange County, Californië. Het merk is opgericht door een paar veteranen uit de krachtsport-industrie. Dit zorgt ervoor dat het merk veel gebruik kan maken van high-tech materialen en productiemethoden die je normaal alleen ziet bij bijvoorbeeld vliegtuigen en krachtige race voertuigen. Rokform heeft een breed assortiment met allerlei accessoires die voorzien van enorm gemak.   
 

Bekijk hier alles van Rokform!
 

iPhone cases

Rokform heeft twee verschillende cases in het assortiment die geschikt zijn voor de iPhone 7 (Plus), 8 (Plus) en X. 

Rugged Case

Met de Rugged Case om je iPhone zul je altijd gerust zijn, wetende dat je iPhone beschermd is tegen valpartijen en andere beschadigingen. De ingebouwde magnetische technologie van Rokform laat je nieuwe manieren ontdekken om je iPhone voor te gebruiken. Iedere case heeft een Vent Mount in de verpakking zodat je je case bijvoorbeeld in de auto kunt gebruiken.

 

Bike Mounts

Rokform heeft drie verschillende bike mounts in het assortiment zitten die allemaal verschillende kwaliteiten hebben. Hieronder twee varianten.
 

PRO LITE Bike Mount

De PRO LITE Bike Mount van Rokform houdt je verbonden terwijl je onderweg bent. Deze mount is slank, onopvallend, lichtgewicht en kan stevig worden gemonteerd in slechts een paar minuten. De PRO LITE past op vrijwel iedere fiets en kan worden gebruikt met de meegeleverde spacers (5 mm). 

 

Bike Handlebar Mount

Met de Bike Handlebar Mount is je telefoon veilig dankzij het gebruiksvriendelijke vergrendelingsontwerp waarmee je je telefoon binnen een paar seconden aan en uit kan zetten. Het eenvoudige, verstelbare ontwerp kan binnen enkele seconden worden geïnstalleerd en makkelijk worden overgezet op andere sturen.

Auto accessoires

Naast fiets mounts en iPhone accessoires heeft Rokform ook verschillende mounts voor in de auto. De mounts maken gebruik van het unieke Rokform RMS draai- en vergrendel systeem. Hiermee kun je je iPhone eenvoudig en veilig bevestigen op een vlakke ondergrond in je auto. 
De Rokform mounts zorgen ervoor dat je je smartphone veilig kunt gebruiken tijdens je autorit. Je kunt bijvoorbeeld handsfree bellen maar ook kun je gebruik maken van je de navigatie op je telefoon. Rokform heeft vier verschillende auto mounts in het assortiment. 
 

Motor accessoires

Tot slot zijn er ook nog accessoires die geschikt zijn voor je motorfiets. Dit zijn drie verschillende soorten. Deze mounts bevestigen je smartphone op een veilige manier aan je motor zodat je tijdens de rit gebruik kan maken van verschillende apps en veilig oproepen en berichtjes kunt beantwoorden. Met de mooie afwerking complimenteert de mount je motor alleen nog maar meer. 
 

       

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box