Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Tablet-EX-Gear

Filters

Tablet Ex Gear ontwerpt en produceert robuuste, ergonomische en comfortabele oplossingen om vrijwel elke tablet overal en altijd te gebruiken. Cruciaal als u afwisselend uw handen nodig heeft en tegelijkertijd de tablet moet bedienen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meetwerkzaamheden, onderzoekswerk, enquêteren en andere buitenwerkzaamheden.

De core productlijn van Tablet Ex Gear bestaat uit de zogeheten Ruxton Tablet Packs. Met deze Tablet Packs vervoert u praktisch elke denkbare tablet op de voorkant van uw lichaam. Op het moment dat u de tablet wil gebruiken opent u de Tablet Pack en klapt de tablet horizontaal uit zodat u deze niet met uw handen vast hoeft te houden. Zo heeft u de tablet handsfree paraat op elke gewenste locatie.

Ruxton Tablet Packs zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten (small, medium en large). Let op: Deze maten staan los van de kledingmaat van de drager. De maten van deze tablet packs zijn gebaseerd op de grootte van de te plaatsen tablets.

Emounting helpt u graag verder als dé officiële channel partner van Tablet Ex Gear in Nederland en België. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of demonstratie, wij helpen u graag verder.

Voor demo's zijn RuxtOn Tablet Packs in ons bezit.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box