Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Keuze sets Smartphones

Keuze sets Smartphones

Bij Emounting bieden we een breed assortiment aan montageoplossingen voor verschillende apparaten.

Bij ons vindt u de perfecte oplossing voor uw smartphone. We bieden zowel universele montagesets als sets die specifiek voor uw smartphone merk en model. Let op! Controleer de afmetingen van uw smartphone zorgvuldig om de juiste keuze te maken.

Beschermende Cases voor iPhone en Samsung

Emounting heeft een uitgebreid assortiment aan beschermende cases voor zowel iPhone als Samsung smartphones. Wij specialiseren ons in 'mountable' beschermcases die niet alleen bescherming bieden tegen vallen, maar ook (spat)waterdicht zijn. Deze cases zijn voorzien van een eigen bevestigingssysteem, waardoor ze eenvoudig te monteren zijn in de auto, op de motor, fiets of elk ander voertuig.

RAM Mounts compatibele systemen

Het RAM Mounts systeem is vergelijkbaar met LEGO; de mogelijkheden zijn eindeloos en de onderdelen kunnen naar wens gecombineerd worden. Bij Emounting stellen wij deze sets samen in handige en actuele combinaties, zodat u direct aan de slag kunt. Heeft u specifieke wensen of wilt u zelf een set samenstellen? Neem dan een kijkje in de rubriek "bouw zelf je RAM set" waar alle losse onderdelen te vinden zijn.

Montagesystemen van Topmerken

Naast de populaire RAM Mounts compatibele systemen, bieden wij ook oplossingen van andere gerenommeerde merken zoals:

Rokform:  Rokform, staat bekend om zijn  stevige mountable cases en accessoires. De cases zijn ontworpen voor maximale bescherming tijdens diverse activiteiten, van motorrijden tot vakanties. Ze bevatten het Roklock Twist Lock Systeem en magnetische technologie, waardoor ze eenvoudig op bijna elk plat oppervlak kunnen worden bevestigd.

SP-Connect: SP Connect biedt een uitgebreid systeem van telefoonhouders en accessoires die zijn ontworpen voor het beschermen, stabiliseren en bevestigen van smartphones tijdens diverse activiteiten zoals fietsen, autorijden, motorrijden en meer.

Quad Lock: Quad Lock staat bekend om zijn betrouwbare tweetraps vergrendelingsmechanisme voor smartphones, ontworpen voor maximale veiligheid tijdens verschillende activiteiten.

Lamp Opti-Line: Lampa maakt gebruik van de "Duo Lock" technologie en biedt diverse telefoonhoesjes en bevestigingen voor verschillende montagemogelijkheden op het stuur van voertuigen.

Ultimate Addons: Ultimate Addons biedt een uitgebreid assortiment aan waterdichte cases die speciaal zijn ontworpen voor het beschermen van smartphones tegen alle weersomstandigheden tijdens motor- en fietstochten. Deze cases zijn  compatibel met diverse bevestigingssystemen zoals RAM Mounts, waardoor ze gemakkelijk en veilig kunnen worden bevestigd op verschillende voertuigen.

Advies en Ondersteuning

Bij Emounting streven we ernaar om de beste montageoplossingen voor al uw apparaten te bieden. Heeft u dus specifieke vragen over onze producten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag  bij het vinden van de ideale montageoplossing voor uw apparaat.

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box