Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Andres

Filters

Onze aiShell-cases zijn waterdicht en schokbestendig. Er is geen ander case-systeem voor de Apple iPad serie dat zulke uitgebreide uitbreidingsmogelijkheden biedt.

De behuizingen zijn een systeemoplossing. Voor professioneel gebruik kunnen de cases aan vrijwel elke toepassing worden aangepast situatie met de juiste accessoires.

Het aiShell concept wordt voortdurend uitgebreid en biedt ook de mogelijkheid tot individualisering door middel van speciale materialen of andere kenmerken.

Alle cases uit de aiShell-serie zijn waterdicht en slagvast. Toch kan de iPad binnen enkele seconden worden geplaatst of verwijderd. Vrijwel alle functies, zoals knoppen en camera's zijn ook van buitenaf te bedienen. De oplaadfunctie is het enige behuizingssysteem dat zelfs onder water kan worden gebruikt met behulp van een speciale waterdichte connector. Door de ergonomisch gevormde achterkant ligt de behuizing veel veiliger in de hand dan vergelijkbare producten.

Om de aiShell-cases in een professionele omgeving te gebruiken, zijn er verschillende opties die het mogelijk maken om ook in een gesloten case gemakkelijk op te laden.

Voor particuliere gebruikers is het meestal voldoende om de tablet in de behuizing op te laden met de Apple Lightning-stekker of standaard connector. Hiervoor wordt de meegeleverde waterdichte stekker geopend en wordt de oplaadstekker in de tablet gestoken.

Met de acht aan de achterzijde verzonken aanspuitmoeren kan de aiShell-behuizing overal direct worden vastgeschroefd. Een beter alternatief is om een ​​RAM-(B)-202 module te gebruiken. Dit maakt een directe compatibiliteit met het succesvolle RAM-montagesysteem mogelijk, waarmee u de aiShell veilig en permanent aan werkelijk alles kunt bevestigen.

Als alleen een korte montage gewenst is, b.v. bij het motorrijden of zeilen is het gebruik van de Quicksnapper aan te raden. De Car Cradle is de juiste keuze voor professionele gebruikers.

De aiShell-cases kunnen worden uitgerust met zijaccessoires in in totaal 7 posities. Naast een pennenhouder, een rubberen anti-slip bescherming, een oogje en een blindstop kunnen hier ook het zonnescherm en de Shell handluszijde worden bevestigd. Bij aankoop van een Shell zijn 2 pennenhouders, 3 rubberen anti-slip beschermingen en 7 blinde pluggen al in de standaard leveringsomvang inbegrepen. Voor de installatie is geen gereedschap nodig.

Aan de voor- en achterzijde is het mogelijk om een ​​grote verscheidenheid aan accessoires in verschillende posities – deels tegelijkertijd – te bevestigen, zoals hand- of schouderbanden. Hierdoor kan het specifiek worden aangepast aan de behoeften van de individuele gebruiker.

De camera kan nog steeds door een raam worden gebruikt.

Afdichtpluggen zijn aan de achterzijde bevestigd en kunnen indien nodig worden vervangen.

aiShell cases worden met de hand vervaardigd in Berlijn. Daarom zijn we in staat om aangepaste kleuren en logo-afdrukken te produceren, zelfs bij kleine hoeveelheden.

NAAR KEUZE:
aiShell 8: Apple iPad mini 6 (2021)
aiShell 10:Apple iPad Pro 10.5", Apple iPad Air 3rd generation (2019), Apple iPad 10.2" 7th generation (2019), Apple iPad 8th generation (2020), Apple iPad 9th Generation (2021)
aiShell 10.9: Apple iPad 10th Generation (A2696; A2757 , A2777)
aiShell 11: Apple iPad Pro (1st & 2nd Gen.), iPad Pro 11" (3rd & 4th Gen.) and iPad Air (4th & 5th Gen.)
aiShell 12: iPad 12.9 3rd, 4th, 5th and 6th generation

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box