Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Rokform

Filters

RokForm Mountable Cases 

Rokform is een Amerikaans merk uit Orange County, Californië. Het merk is opgericht door veteranen uit de krachtsport-industrie en dit zorgt ervoor dat het merk veel gebruik maakt van high-tech materialen en productiemethoden die je normaal alleen zult zien bij bijvoorbeeld vliegtuigen en krachtige racevoertuigen.

Ontdek het robuste design voor maximale bescherming

Rokform cases zijn ontworpen om de bescherming van je telefoon te garanderen, wat je ook aan het doen bent. Van motorritjes tot vakanties, Rokform is er voor je!

Rokform cases beschikken over het Roklock Twist Lock Systeem en de magnetische technologie. Hierdoor kun je je case op bijna ieder plat oppervlak bevestigen.

Rokform heeft een breed assortiment met allerlei accessoires die voorzien in een enorm gemak zoals bijvoorbeeld verschillende bike mounts, iPhone cases, en accessoires voor de auto en motor.

Het Roksafe Magnetic Mouting en Roklock montagesysteem maken deze case compatibel met alle andere Rokform accessoires.

Rokform gaat verder dan alleen cases

Naast cases heeft Rokform nog veel meer verschillende accessoires in het assortiment. Zo zijn er bijvoorbeeld mounts waarmee je de cases van Rokform kunt bevestigen op je fiets, in je auto of op je motor. Met de G-ROK speaker luister je naar je favoriete muziek tijdens je workout. Deze speaker is magnetisch, dus je kunt hem aan verschillende oppervlakten bevestigen, zelfs op je golfkar! Het merk heeft verder ook screenprotectors en andere universele adapters in het assortiment.

Emounting.nl is officieel reseller van Rokform.

Zie ook onze blog: Rokform: Hoe de beste telefoonhoesjes gemaakt worden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box