Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Rokform: Hoe de beste telefoonhoesjes worden gemaakt

  • 07 / 02 / 2024 0
Rokform: Hoe de beste telefoonhoesjes worden gemaakt

Waarom Rokform-cases de beste zijn

De beste telefoonhoesjes zijn niet alleen sterk en strak, maar ze kunnen alles aan. Ze houden je telefoon veilig en gezond, terwijl ze handige openingen voor opladen en knoppen bevatten. Een wijze man zei ooit: "Kwaliteit wordt herinnerd lang nadat de prijs vergeten is." Wij geloven dat dit waar is. Dit komt omdat we naast het ecosysteem dat we voor je telefoon creëren, er trots op zijn geweldige telefoonhoesjes te maken die lang meegaan en tegelijkertijd je telefoon beschermen. We zijn tot de tanden bewapend en bereid om je te laten zien hoe we de concurrentie verslaan bij het maken van onze geliefde telefoonhoesjes. Onze iPhone-, Galaxy- en Pixel-hoesjes zijn gemaakt om lang mee te gaan, zodat je op elke situatie voorbereid bent. Laten we hieronder eens kijken hoe legendes worden gemaakt.

Wat is TPU en wat houdt het in?
We durven te wedden dat je die drie letters TPU al eerder hebt gehoord, maar wat betekent het eigenlijk? TPU staat voor Thermoplastisch Polyurethaan (dat is een mondvol). TPU is een klasse kunststoffen die in telefoonhoesjes wordt gebruikt en die veel op tafel legt als het gaat om efficiëntie. Hier zijn enkele manieren waarop TPU helpt bij het maken van de beste hoesjes:

Flexibiliteit: stijver dan siliconen, maar flexibeler dan hard plastic. Het kan impactkrachten beter absorberen en verspreiden.
Duurzaamheid: Het is taai - sterker dan siliconen, bestand tegen scheuren en schuren, en behoudt zijn vorm in de loop van de tijd. Duurzaamheid is van cruciaal belang, omdat je wilt dat je hoesje bestand is tegen alles wat je erop gooit, zonder te breken of te barsten. Dit brengt ons bij ons volgende punt over het meten van hoe de beste beschermende telefoonhoesjes je telefoon beschermen tegen vallen. Tests voor duurzaamheid voldoen aan de MIL-STD 801G (bekijk hoe impactbeschermingsclassificaties worden gemeten).
Lichtgewicht: voegt minimale bulk toe. Niemand wil het gevoel hebben dat hij met een steen in zijn zak sjouwt.
Transparantie: Kan worden gemaakt om de kleur van uw telefoon te laten zien, zoals onze Crystal-serie. Het is alsof je het beste van twee werelden hebt. Je kunt met je hoesje pronken terwijl je hem beschermd houdt.
Grip: Het bieden van een goede grip is essentieel (niemand wil dat zijn telefoon door zijn vingers glijdt).
Eenvoudig te installeren: flexibel, zodat u uw telefoon gemakkelijk in en uit de case kunt verplaatsen. Dit is een must, want niemand heeft tijd voor ingewikkelde instellingen als ze stijl en ongeëvenaarde bescherming willen krijgen.
Milieuvriendelijk: Recyclebaar materiaal dat geen agressieve gifstoffen afgeeft, is belangrijk omdat uw hoesje net zo cool moet zijn voor de planeet als voor uw apparaat.

we make the best phone cases with Polycarbonate for durability

Meng het polycarbonaat erdoor

Om ervoor te zorgen dat de beste telefoonhoesjes echt rocken, combineren we de beste materialen.

Wat is het meest beschermende materiaal voor telefoonhoesjes?

De robuuste duurzaamheid van polycarbonaat (een soort plastic dat bekend staat om zijn hoge slagvastheid) biedt ultieme telefoonbescherming. Polycarbonaat is vergelijkbaar met TPU wat betreft transparantie en lichtgewicht, maar brengt zijn eigen geweldige reeks functies naar het feest:

Stijfheid: Polycarbonaat is de geheime saus die onze hoesjes de stevigheid geeft die het flexspel van TPU in evenwicht brengt.
Duurzaamheid: Sterkte is een van de grootste redenen waarom we polycarbonaat in onze koffers gebruiken. Zie het als een krachtpatser achter ons solide beschermingsspel.
Krasbestendig: sterk tegen krassen!

Wat Maakt het ontwerp van rokform wereldklasse?
Bij Rokform ontwikkelen we de beste telefoonhoesjes door TPU en polycarbonaat te mengen. Dit creëert duurzame, flexibele en duurzame hoesjes voor alle Rokform-enthousiastelingen. Maar wat ons echt laat schitteren als het gaat om de beste beschermende telefoonhoesjes op de markt, zit in ons ontwerp. Onze Rugged-, Crystal- en Eagle 3-series zijn ontworpen voor verschillende gebruiksscenario's, maar bieden dezelfde gedurfde bescherming die u gewend bent.

Extra hoek- en schermbescherming Als het om telefoonbescherming gaat, zijn de beste telefoonhoesjes gewapend met extra hoeken en schermbeschermers. Dat zijn de echte MVP's. Onze telefoonhoesjes zijn de kroon op het gebied van militaire, robuuste bescherming.

Wat is een telefoonhoesje van militaire kwaliteit? Het is niet alleen een woordspeling. Het telefoonhoesje van militaire kwaliteit is een hardcore specificatie gemaakt door het Amerikaanse leger. Het is een manier voor het leger om de robuustheid, duurzaamheid en algemene beperkingen van een product echt in kaart te brengen.

Gemakkelijk in te drukken knoppen Laten we reëel zijn. Niemand wil al zijn tijd besteden aan het rommelen met kleine knopjes. Gemakkelijk in te drukken knoppen zijn officiële rocksterren in ons ontwerp.

Geïntegreerde sleutelkoordsleuf Niemand wil dat zijn apparaat in de grond terechtkomt! Houd uw telefoon onder controle met een Rokform-telefoonkoord. Met deze integratie beschikt u over de extra beveiliging die eenvoudig binnen enkele seconden te installeren is!

Ergonomische grip en bediening Onthoud altijd dat uw telefoon geen acrobaat is. Met ons ontwerp van wereldklasse krijgt u een ergonomische grip en een gelijkmatige gewichtsverdeling. Dit verkleint de kans dat uw telefoon uit uw greep glijdt. Wij staan ​​voor u klaar met gestructureerde oppervlakken, rubberen randen en opstaande randen rond het scherm en de camera. Ons ontwerp heeft ongetwijfeld dat slanke profiel en een grip die net zo veilig is als Fort Knox.

Hoe je de rokform hoes overal gemakkelijk monteert
Wij geloven in het idee van magnetische magie. De kracht van de beste telefoonhoesjes ligt in de functionaliteit en mogelijkheden die magnetische eigenschappen aan Rokform-hoesjes bieden. Onze ontwerpen zijn de perfecte mix van niet-magnetische en magnetische stekkers, waardoor u het beste van twee werelden krijgt.

De beste beschermende telefoonhoesjes moeten klaar zijn voor elk dagelijks avontuur dat je plant. Van voertuigen tot magnetische oppervlakken, wij staan ​​voor u klaar. Met Rokform MAGMAX™ blijft uw apparaat op zijn plaats, waar u het ook gebruikt.

the best cases mount anywhere

Niet om op onze eigen hoorn te toeren of zo, maar bij Rokform beschouwen we onze telefoonhoesjes als de Zwitserse zakmessen onder de telefoonuitrusting. Daarnaast bieden wij diverse montageoplossingen aan. Onze telefoonhouders omvatten ontwerpen voor auto's, fietsen, motorfietsen en meer. Ze zijn strategisch ontworpen om te werken met Rokform-hoesjes en bieden tegelijkertijd een veilige bevestiging en gemakkelijke toegang tot uw telefoon. Of je nu op pad gaat of het buitenleven verovert, deze steunen zijn ideaal.

Iphone hoesjes van rokform
Om de beste iPhone-hoesjes te maken, maken we ze op basis van waar jullie, iPhone-gebruikers, op gefocust zijn. Wij geven om uw inzichten en wij luisteren naar u! Daarom duiken we in wat echt belangrijk is voor iPhone-gebruikers. Ze waarderen vaak het esthetische ontwerp van hun apparaat. Onze hoesjes maken we graag zo dat ze aansluiten bij het slanke profiel van de iPhone (met ruimte voor elke ronding, camerabeweging en tikken op knoppen). Wij snappen het echt. Daarom passen onze Apple hoesjes bij de sfeer van de telefoons met hoogwaardige materialen, die letterlijk de waarde van het apparaat zelf weerspiegelen. Onze hoesjes voor Apple ondersteunen zelfs draadloos opladen. Over het bijhouden van de Jones gesproken.

Robuust versus crystal, wat zijn de belangrijkste verschillen?
Voor de beschermhoes voor de iPhone hebben wij de oplossing. We hebben fans voor zowel onze Rugged als onze Crystal. Uiteindelijk is het aan jou welke van de twee beste iPhone-telefoonhoesjes je kiest. Rokform-enthousiastelingen waarderen beide ontwerpen. Beide hoesjes zijn gemaakt van die stoere combinatie van polycarbonaat en zachte TPU voor optimale bescherming. Bekijk hieronder de kenmerken van de twee:

the best cases for iphone

Robuust en extremen behuizing
Als je functionaliteit belangrijker vindt, dan is deze case iets voor jou. Als een van de beste iPhone-hoesjes maakt hij indruk met zijn industriële, stoere uitstraling. Deze behuizing is verrassend slank. Geloof het of niet, het is eigenlijk slanker dan het kristal. Deze case is ideaal voor mensen met een actieve levensstijl of voor mensen die veeleisende omgevingen trotseren.

Onze Rugged-cases zijn gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan ​​(terwijl ze lachen als ze buitenavontuur beleven). Of je nu iets nodig hebt om je iPhone veilig te houden tijdens het sporten, wandelen, mountainbiken of een beroep hebt dat wat extra bescherming nodig heeft, dit ontwerp is voor jou gemaakt. De versterkte hoeken en verbeterde bescherming zorgen voor maximale verdediging.

Wat is het verschil met de 'normale' hoes en de Crystal versie?
Voor de minimalisten die op zoek zijn naar dezelfde stevigheid, iets minder grip en een strakkere stijl, hebben we onze Crystal-hoesjes. Deze hoesjes zijn gemaakt van helder, niet-getextureerd polycarbonaat. Deze case is nog steeds een krachtpatser tegen vallen en krassen. Nog een van de beste hoesjes voor de iPhone, dit is de beste keuze voor iPhone-gebruikers die bescherming willen terwijl ze de door hen gekozen iPhone-kleur laten zien.

Rokform en MagSafe®-compatibiliteit
Als het gaat om beschermende hoesjes voor de iPhone, vooral voor de nieuwste iPhone-generaties, is MagSafe®-compatibiliteit een must. MagSafe® is Apple's gouden standaard voor draadloos opladen en zal het draadloze oplaadmechanisme van Apple niet belemmeren. Onze MagSafe-compatibele hoesjes bieden ongeëvenaard gemak doordat u MagSafe®-accessoires razendsnel kunt vast- en losklikken zonder dat dit ten koste gaat van de bescherming. U kunt erop vertrouwen dat uw spullen op slot blijven, zelfs als de MagSafe®-magie in volle gang is. De beste iPhone-hoesjes kunnen rollen met de magnetische sfeer van onze Triple Magnetic Sport Ring. Het is gebouwd om het leven gemakkelijker te maken, voor handsfree gebruik, altijd en overal. Als je je zorgen maakt over draadloos opladen met de Sport Ring, kan deze eenvoudig binnen enkele seconden worden verwijderd op onze compatibele telefoonhoesjes.

Welke Android rokfrom hoezen zijn er? 
Zoals enkele van de beste Android-telefoonhoesjes, zijn de onze op maat gemaakt voor de technische rebellen die er zijn. Meer specifiek Samsung Galaxy- en Google Pixel-hoesjes. De Android-scene is zeer divers en dat geldt ongetwijfeld ook voor uw behoeften. Samsung Galaxy-hoesjes die werken met een breed scala aan modellen van verschillende maten en functies voor de vlaggenschip S-serie, wij bieden de beste beschermende telefoonhoesjes. Onze hoesjes bieden zelfs bescherming voor de grotere Note-serie met de S Pen (zonder de randschermstijl te belemmeren). Als je een Pixel-fan bent, hebben we een Google Pixel-hoesje voor je met gemakkelijke toegang tot de vingerafdruksensor aan de achterkant.

Interfereren magneten met de S Pen van samsung?
Dus hier is de deal: de S Pen werkt mogelijk niet goed met magnetische krachten. Maar er is een antwoord op dit raadsel: verwijder eenvoudigweg de middelste magneetplug in de Rugged-behuizing om de S Pen te gebruiken. Probleem opgelost. In plaats van de hele behuizing te verwijderen, zoals sommige van onze concurrenten, hebben we dit probleem opgelost met functionaliteit voorop!

Wat weten we over de Eagle serie?
Want als het tijd is om uw spel naar een hoger niveau te tillen met extra gemak en apparaatbescherming, weten golfers dat ze hun gelijke hebben gevonden. Maak kennis met de Eagle 3, een van de beste telefoonhoesjes ontworpen voor starttijdkampioenen (met name golfers die afstandsapps gebruiken). Dit ontwerp bevat 3x sterkere MagSafe™-magneten voor een rit die net zo soepel verloopt als uw swing. Tijdens hobbelige ritten plakt u hem zonder zorgen eenvoudig aan de golfkar.

best android phone cases

Waarom Rokform-cases de beste zijn
Of je nu op zoek bent naar de beste telefoonhoesjes voor de iPhone of Android, onze hoesjes vormen de kroon op het gebied van veelzijdigheid. Bij Rokform worden we ondersteund door een reeks telefoonhoesaccessoires die het spel opnieuw definiëren. We combineren bescherming, gemak en extra functies allemaal in één beschermhoes, ongeacht uw specifieke smaak. Onze cases zijn niet alleen verdedigers, maar zijn geschikt voor alle levensstijlen. Met Rokform kunt u er weer op vertrouwen dat uw telefoon beschermd is tegen vallen en andere ongelukken. Voor directe controle over uw telefoon of eenvoudig video's bekijken kunt u onze RokLock™ Sport Ring bekijken. Deze stoute jongen werkt met al onze Apple iPhone- of Samsung Galaxy-hoesjes.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box