Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Seasucker

Filters

Heeft u geen dakdragers en bent u op zoek naar een alternatieve manier om fietsen, surfplanken, snowboards, ski’s of soortgelijke cargo op het dak van uw auto te bevestigen? Of wilt u een elektronisch apparaat zoals een GoPro aan de buitenzijde van uw auto monteren? Emounting laat u graag kennismaken met de oplossingen van SeaSucker! Deze innovatieve producten creëren een vacuüm tussen het dakoppervlak van uw voertuig en de houder, waardoor u verzekerd bent van een veilige, robuuste en bijzonder flexibele bevestiging.

Hoe werken de SeaSucker producten?
De producten van SeaSucker maken gebruik van speciale 6 inch vacuüm cups, welke vergelijkbaar zijn met onze heavy duty zuignappen. Deze cups zijn voorzien van een vacuümpompje, waarmee u de lucht uit de cup pompt. De geïntegreerde indicator geeft aan wanneer alle lucht uit de cup is – op dat moment is er een vacuüm gecreëerd tussen het oppervlak en het rubber van de cup. De cups kunnen individueel tot maar liefst 95 kilo trekkracht aan. Dat betekent dat u met een gerust hart 120 kilometer per uur kunt rijden (mits dit is toegestaan en de verkeersomstandigheden zich hiervoor lenen uiteraard!), zonder dat u bang hoeft te zijn dat u onderweg uw lading verliest. U bent dus niet langer afhankelijk van dakdragers of een trekhaak om spullen op het dak van uw auto mee te nemen. SeaSuckers zijn op vrijwel alle merken en modellen auto’s te bevestigen zijn. Het mooiste is nog ze heel snel en gemakkelijk te monteren én te demonteren zijn, zonder risico op krassen en andere beschadigingen. U kunt ze dus ook op een andere auto gebruiken of uitlenen.

Ons SeaSucker assortiment
Emounting levert een ruim assortiment met SeaSucker producten. Naast de vacuüm cups die gebruikt kunnen worden voor het vervoeren van fietsen, surfplanken, snowboards en ski’s hebben we ook

speciale action cam mounts, GoPro mounts, smartphone mounts van SeaSucker. Deze maken gebruik van dezelfde innovatieve vacuüm montagetechnologie en staan garant voor een extreem sterke en gebruiksvriendelijke bevestiging.

Bent u benieuwd naar welke mogelijkheden er nog meer zijn om camera’s te bevestigen? Bekijk dan ons complete aanbod met action camera montage sets!

Hoe kan ik SeaSuckers monteren?
Alle SeaSuckers worden op dezelfde manier geïnstalleerd. Dat werkt als volgt:

  • Stap #1: Zorg dat het dakoppervlak van uw auto schoon en droog is en plaats de SeaSucker op het dak.
  • Stap #2: Gebruik het vacuümpompje om de lucht uit de cup te pompen en hou ondertussen de indicator in de gaten. Zodra het juiste vacuüm bereikt is, is de kleur van de indicator verdwenen.
  • Stap #3: Plaats de te vervoeren items op het dak en zet alles vast zoals u dat normaal zou doen. Controleer of alles stevig zit en u kunt de weg op!

SeaSucker online bestellen
Heeft u behoefte aan meer informatie over SeaSucker producten of een van de andere auto houders in ons assortiment? Bel ons op 036-2020910 of stuur een mailtje naar [email protected]. De medewerkers van ons klantenservice team beantwoorden graag uw vragen. Mocht u uw keuze al gemaakt hebben dan kunt u vanzelfsprekend ook direct online bestellen. U bent bij ons altijd verzekerd van een gratis verzending, een snelle levering en een uitstekende service!


 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box